- Det blir mer nakenhet

Det lover True Blood-skuespilleren...

MER NAKENHET: Her er Anna Paquin i en av seriens nakenscener. Slike scener blir det flere av. Foto: Stella Pictures
MER NAKENHET: Her er Anna Paquin i en av seriens nakenscener. Slike scener blir det flere av. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: NRK-serien «True Blood» har høstet mye god kritikk. Nå lover skuespilleren Joe Manganiello (33), som spiller varulven Alcide i serien, mer nakenhet. Det får seriens tilhengere til å juble.

- Det er ikke ukomfortabelt så lenge alle sammen må gjøre det. Alle andre er nødt til å gjøre det, så når det er din tur, er det din tur, sier skuespilleren til People.com.

Anna Paquin og Stephen Moyer har flere ganger kastet klærne i heftige scener i TV-serien, og har tidligere uttalt at nakenhet ikke er noe problem.

Manganiello forteller at det kommer flere nakenscener, både med ham og andre.

- Jeg kommer aldri til å slutte å forvandle meg. Så jeg er helt sikker på at det blir mer nakenhet i fremtiden. Det setter jeg penger på.

Men skuespilleren skulle ønske at folk generelt sett satt mer pris på selve kunsten han deltar i, enn musklene han viser fram.

- I en årrekke måtte jeg bønnfalle folk om å se på showene jeg var med i, men nå slipper jeg det. Det er en fantastisk følelse.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Null problem å være naken