- Det blir litt Sabeltann-humor

Avslørte Bondepiker er ikke redde for å tulle med Jannes pappa. Se video!

PREMIEREKLARE: Førstkommende fredag har Avslørte Bondepiker premiere på deres nye show «Uten en rød tråd» i Kristiansand.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
PREMIEREKLARE: Førstkommende fredag har Avslørte Bondepiker premiere på deres nye show «Uten en rød tråd» i Kristiansand. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Se videoklipp fra Avslørte Bondepikers nye show nederst i saken!

Det er ikke lenge til årets sommershow og revyer kickstarter rundt om i landet, og blant de som skal ta ferie-Norge med storm, er da dame-kvartetten Avslørte Bondepiker, med skuespillerstjernen Janne Formoe (34) i spissen.

De fire humørsprederne - Formoe, Dorina Marie Eldøy Iversen (31), Dagrun Anholt (35) og Cornelia Børnick (32), skal opptre med forestillingen «Uten en rød tråd» i Jannes hjemby Kristiansand i hele sommer.

Showet har premiere på utestedet Kick 18. juni, og byr på en blanding av revy, stand-up og musikalsk moro.

Seher.no var tilstede da jentene gjennomførte øvelser på Baardar danseinstitutt i Oslo i forrige uke, og kvartetten kunne da avsløre at de er veldig spent på hva slags kritikk showet vil få etter premieren fredag. Særlig siden de selv står bak store deler av produksjonen.

- Ja, vi er veldig spent. Vi er veldig i oppstartsfasen foreløpig, men når vi har bidratt såpass mye med å lage produktet selv, da er det veldig spennende å se om kritikerne liker det, og spesielt publikum også, sier jentene til Seher.no.

Kvartetten kunne også fortelle at de gleder seg veldig til å tilbringe sommeren i Kristiansand, hvor Janne skal vise dem rundt.

Et naturlig besøksmål er da Dyreparken, hvor Janne selv fikk sitt store gjennombrudd i pappa Terje Formoes forestilling om Kaptein Sabeltann. Og skuespillerinnen avslører at det kommer til å bli noen Sabeltann-vitser i årets show.

- Det blir litt Sabeltann humor, og litt Dyrepark-humor. Det må det jo, humrer hun.

I tillegg til Sabeltann, kommer også Britney, Beyonce, Venke Knutson, samt Norges første jenteburka-band «på scenen». Og jentene lover at det vil komme noen andre, mer oppsiktsvekkende overraskelser også.

- Det kommer nok en liten overraskelse, som vi må vente med til premieren, men som folk kommer til å snakke om. Vi satser på det, smiler de lurt. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjæresten min må ha humor

Se videoklipp fra Avslørte Bondepikers nye show nedenfor:
[obj:media:8705]