- Det blir litt romantikk

«Cæsar»-skuespilleren lover hete følelser på skjermen.

INN I CÆSAR: Hurra Torpedo-musiker Aslag Guttormsgaard er det siste tilskuddet i «Hotel Cæsar».  Foto: TV 2
INN I CÆSAR: Hurra Torpedo-musiker Aslag Guttormsgaard er det siste tilskuddet i «Hotel Cæsar». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Den norske musikeren Aslag Guttormsgaard (41) er det siste tilskuddet på såpesuksess «Hotel Cæsars» lange skuespillerliste.

41-åringen, som er mest kjent fra kult-rockebandet Hurra Torpedo, som spiller på hvitevarer, debuterte tirsdag denne uken i den populære serien på TV 2.

Guttormsgaard spiller da rollen som Pål, en tidligere studiekamerat av Jens August, som får jobb i hotelledelsen.
 
Alt er imidlertid ikke helt som det virker med «Pål», og til Seher.no avslører Guttormsgaard at rollefiguren kommer til å skape mange uventede intriger på hotellet.

- Ja, han er en luring da. Han blir etterhvert økonomidirektør på hotellet. Og så har han selvsagt en liten, eller ganske stor hemmelighet han holder skjult. Han har drevet med litt snusk for å si det sånn, og han vil ikke at hotellet skal oppdage det, forteller Guttormsgaard.

Ifølge 41-åringen er det duket for enda mer dramatikk når Victoria, spilt av Sofie Cappelen, får opp øyenene for Pål, som er gift.

Og paret utvikler etterhvert «ulovlig» sterke følelser for hverandre.

- Det blir litt romantikk, for å si det sånn. Min karakter får problemer i sitt tidligere forhold, og ja, det skjer mye forskjellig, humrer Guttormsgaard lurt, men vil samtidig ikke avsløre for mye av det som kommer til å skje.

Selv om karakteren hans involverer seg i en rekke tvilsomme ting på hotellet, er ikke musikeren redd for å få «slemming»-stempel, slik Ingar Helge Gimle i sin tid fikk da han spilte den manipulerende presten Arne Marcussen.

I tidligere intervjuer har Gimle avslørt at han har opplevd en rekke ubehageligheter fordi folk ikke klarer å skille mellom hans ekte person og tv-figuren.

Guttormsgaard tror imidlertid ikke dette vil skje med hans karakter, siden «Pål» egentlig ikke er en «slemming».

- Nei, det er jeg ikke bekymret for. Pål gjør kanskje ikke så mange smarte ting, men han gjør det jo med god vilje. Han er nok litt lite flink til å si fra. Han mangler litt ryggrad for å si det sånn. Han kan lett bli dratt med på ting, men han har et god hjerte. Han er ikke en sånn slemming-karakter, sier han.

«Cæsar-stempelet» er han likevel litt bekymret for å få.

- Ja, jeg er litt redd for det, men samtidig tenker jeg at det er prisen man må betale. Det er litt gøy og, og så er jo skillet mellom de som hører på musikken min og de som ser på «Cæsar» ganske stort, forteller han.

Og selv om han innrømmer å ikke ha sett «Cæsar» siden 90-tallet, synes han det var stort å få spille mot de anerkjente skuespillerne som er med i serien.

- Det er gøy å møte folk man bare har sett på tv og film. Det var ikke noe skummelt. Når man møter folk så finner man fort ut av man bare er en gjeng med mennesker, så egentlig var det bare hyggelig. Fordelen var også at jeg ikke har sett så mye på «Cæsar», så jeg visste jo ikke hvem alle var.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!   

«Hotel Cæsar» ser du på TV 2 alle hverdager kl. 19.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har ikke sett én episode på ti år