- Det blir koselig å se Marion igjen

De tidligere M2M-kollegene Marion Ravn og Marit Larsen sparte ikke på komplimentene overfor hverandre under Spellemann-festen i Stavanger.

GLEDET SEG TIL FEST: Marit Larsen og Marion Ravn gledet seg til Spellemann-fest i Stavanger lørdag. Marit kom i en kjole fra Isabel Marant. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GLEDET SEG TIL FEST: Marit Larsen og Marion Ravn gledet seg til Spellemann-fest i Stavanger lørdag. Marit kom i en kjole fra Isabel Marant. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Marion Ravn og Marit Larsen var superstjerner i jentegruppen M2M mot slutten av 90-tallet.

Bruddet mellom de to var heftig omtalt i pressen, men nå har de to endelig kontakt igjen.

- Det blir en bra fest med gode kollegaer, og jeg gleder meg til å treffe så mange igjen. Det er veldig lenge siden jeg har sett Ole Paus, sa Marion til Seoghør.no, da vi møtte henne på den røde løperen under lørdagens Spellemann-utdeling i Stavanger.

- Hvordan blir det å se Marit Larsen igjen?

- Det kommer til å bli kjempehyggelig, hun er utrolig dyktig, og jeg unner henne all suksessen hun har hatt. Også er jeg utrolig glad på hennes vegne at hun er nominert til to spellemannspriser, sier Marion til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer