- Det blir kjempetøft og vanskelig å takle

«Himmelblå»-Line skal hjelpe folk i vanskelige livssituasjoner i nytt TV3-program.

BLIR PROGRAMLEDER: Line Verndal er ifølge VG for tiden i full gang med å forberede seg på ny jobb som programleder for det kommende TV3-programmet «Lines gode hjelpere». Foto: SCANPIX
BLIR PROGRAMLEDER: Line Verndal er ifølge VG for tiden i full gang med å forberede seg på ny jobb som programleder for det kommende TV3-programmet «Lines gode hjelpere». Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Line Vernal (40) er kjent som skuespiller fra blant annet TV-seriene «Himmelblå» og «Nissene over skog og hei», men nå prøver hun seg på en ny karriere - som programleder på TV3.

Ifølge VG skal Verndal lede kanalens nye program «Lines gode hjelpere», hvor personer som har en vanskelig livssituasjon får pusset opp deler av huset sitt.

- Jeg har jobbet i mange år som skuespiller og levd meg inn i en fiktiv virkelighet. Nå skal jeg utsette meg for virkelig liv. Jeg skal snakke med folk som har det vanskelig. Det blir kjempetøft og vanskelig å takle, sier Verndal til avisen.

Verndal går for tiden på programlederskole hos TV3 før innspillingen starter. Til VG sier hun imidlertid at hun kommer til å gjøre mer enn å snakke i programmet.

- Jeg er en litt hands-on person, jeg er ikke noen pyntedukke, kan ikke sitte stille og se på at noen arbeider. Jeg er med hele veien.

I mars ble det kjent at også den tidligere «Idol»-programlederen Ivar «Ravi» Johansen har takket ja til ny jobb som programleder hos TV3.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer