Rachel Sadiki:

- Det blir juicy

Den tidligere «Paradise»-deltakeren er aktuell med ny podkast.

COMEBACK?: Den tidligere realitydeltakeren er svært kryptisk når vi spør henne om hun blir å se på skjermene igjen. Foto: NENT Group
COMEBACK?: Den tidligere realitydeltakeren er svært kryptisk når vi spør henne om hun blir å se på skjermene igjen. Foto: NENT Group Vis mer
Publisert

«Paradise» er under lupen som aldri før, og tidligere i sommer, ble det kjent at TIX er nominert til «Årets Programleder» for sin innsats når Se og Hørs Reality Awards åpner dørene i høst.

Flere av dem som har vært «110%» seg selv på det solfylte hotellet i Mexico har fått en pangstart på sine karrierer etter endt deltakelse, og i forsamlingen finner vi blant andre Rachel Sadiki (22).

Hun inviterer for tiden til garderobeprat i podkasten «What about that».

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Kommer på innsiden

Podkasten, som hadde premiere i starten av juli, er en podkast for dem som er nysgjerrige på alt som skjer «behind the scenes», og Sadiki lover å gi lytterne alt.

- Det er fullstendig locker room-prat. Man skal få et lite innblikk i hva som blir sagt mellom oss jenter når vi er alene, forteller hun til Reality Awards.

Hun tror det kan bli en gøyal og nyttig podkast for både gutter og jenter, da de snakker om opplevelser som er svært gjenkjennbare.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Det blir juicy. Det som ikke egner seg på Instagram kommer i podkasten. Det er detaljer, sex, dating og lignende. Vanlig fylleprat mellom venner rett og slett! utdyper hun.

Sadiki legger til at man som lytter får servert historiene i sin helhet og kan avsløre at podkasten blir svært detaljrik.

- Jeg elsker jo å dele

Sadiki sier at det var flere journalister som spurte henne hvilke fremtidsplaner hun hadde etter «Paradise», og innrømmer at podkast alltid har vært høyt oppe på ønskelisten.

- Jeg elsker jo å snakke og dele. Nå fikk jeg muligheten. Vi hadde et møte med Moderne Media, der jeg la frem min visjon og hva jeg ønsket. Så da ble det show da!

SOMMERPLANER: Vi tok en prat med Andreas «TIX» Haukeland om sommerplanene og gjensynet med Efendi. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea. Vis mer

Hun forteller også at hun inviterer de menneskene hun syns er spennende og de hun er oppriktig nysgjerrig på. Hun trekker frem at det vil komme gjester på besøk som andre også kommer til å finne interessante.

- Jeg kan ikke si noe om gjestelisten ennå, men det er «some tea» der. Folk må bare glede seg, forteller realityprofilen.

Selv om hun på mange måter utleverer seg og andre i podkasten, er hun ikke nevneverdig bekymret for tilbakemeldingene hun eventuelt skulle få.

- Jeg navngir ikke de jeg prater om, men noen kommer til å skjønne det. Jeg driter litt i det. Det er mitt show og mine regler.

Lei «Paradise»-stempelet

Den tidligere «Paradise Hotel» deltakeren, forteller til Se og Hørs Reality Awards at hun tidvis irriterer seg over at hun alltid kommer til å være kjent som «Paradise» Rachel.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Hun gleder seg derfor til at hun nå kan vise at hun er mye mer enn det.

- Det har vært litt irriterende at jeg alltid vil være «Paradise»- Rachel. Selv om det var der jeg ble kjent, så er det litt dumt. Så jeg synes det er deilig at jeg får skape meg noe eget som bare er mitt, mener hun.

Reality comeback?

Selv om Sadiki savner samholdet de hadde under innspilling av realityprogrammet er hun glad for at den epoken er over.

På spørsmål om hun blir å se i noen nye satsinger i tiden fremover, svarer hun noe kryptisk:

DETALJ: Reality Awards møtte Olli Wermskog som kunne dele en spesiell detalj fra «Kongen befaler». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Det er hemmelig. Det skjer jo mye på skjermene hele tiden, så hvem vet. Plutselig dukker jeg opp.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller media.

LES OGSÅ: Broren reagerer på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer