- VI FÅR VEL RINGES ELLER NOE DA: EM 2018 er i gang, men hva med kjærligheten da? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Håndballgutta - helt privat:

- Det blir ingen ring i posten

Torbjørn Bergerud er ikke hjemme når han og kjæresten feirer tre år som par.

Publisert

(Se og Hør): Så langt i mesterskapet har keeper Torbjørn Bergerud (23) briljert i målet for det norske landslaget i herrehåndball.

Se og Hør var til stede på pressetreff før håndballgutta reiste til Kroatia, og fikk muligheten til å komme under huden på de populære spillerne.

Stjernekeeperen kunne blant annet avsløre at han og kjæresten, Hege Bakken Wahlquist, snart har vært et par i tre år.

Til tross for at de to turtelduene trolig skulle ønske de fikk tilbringe dagen sammen, er Torbjørn på sin side svært opptatt med å forsvare den imponerende sølvmedaljen fra fjorårets mesterskap.

- Jeg er bortreist jeg vettu, sier 23-åringen til Se og Hør.

Med tanke på at Torbjørn ikke er hjemme på den store dagen, har han heller ikke lagt noen særlig store planer for feiringen.

På spørsmål om han kommer til å sende en ring i posten til Hege i stedet, blir den sjarmerende keeperen svært satt ut.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

👫❤

A post shared by Torbjørn S. Bergerud (@tsbergerud) on

Under fjorårets verdensmesterskap ble Torbjørn Bergerud en «reddende engel», da han sendte de norske håndballguttene til finale etter en thrillersemifinale mot Kroatia.

Motstanderen fikk nemlig straffe i siste sekund og 23-åringen reddet. Det ble derfor norsk jubel etter ekstraomganger.

- Det blir skriking, roping og mange følelser som skal ut. Det er ubeskrivelig, sa keeperhelt Torbjørn Bergerud om sin egen redning til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

🌴☀️

A post shared by Torbjørn S. Bergerud (@tsbergerud) on

Spilte fotball

Etter mesterskapet var det svært mange som var stolte over det håndballgutta hadde prestert - deriblant Torbjørns mor, Jette Sittrup Hjermstad.

Hun kunne avsløre at sønnen alltid har vært svært engasjert - selv om det ikke nødvendigvis var håndball som var hans største lidenskap som barn.

- Han spilte alltid fotball, og drømte om å bli fotballproff. De guttene han spilte fotball med pleide å spille håndball om vinteren, og det var egentlig sånn alt startet. Men han planla aldri å bli håndballspiller, sa hun til Dagbladet.

Hele familien var til stede under VM-finalen i fjor for heie frem det norske landsslaget. Selv om håpet var VM-gull, var det liten tvil om at det også var stort å kunne hente hjem sølvmedaljen.

- Det har egentlig vært en litt trå høst for Torbjørn, så jeg er veldig stolt over at alt har gått så bra, la moren hans til.

- JEG VIL IKKE AVSLØRE DET HER DA: EM 2018 er i gang, men har håndballgutta noen guilty pleasures? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Bytter klubb

På sosiale medier deler Torbjørn stadig bilder fra hverdagen, både sammen med kjæresten, men også fra livet som håndballspiller.

Den norske landslagskeeperen spiller for den danske klubben Holstebro, men fra sommeren går han over til Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt.

Den norske håndballkeeperen har skrevet under på en treårskontrakt med den tyske storklubben.

- Jeg er glad for å skulle være en del av Flensburg fra neste sesong. Under mitt besøk her skjønte jeg hvilken lidenskap og profesjonalitet som finnes i klubben og blant fansen, sa han til klubbens nettsted.

- JEG FØLER SJØL AT JEG ER LITT HANDY: EM 2018 er i gang, men hva ville de gjort hvis de ikke spilte håndball? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer

LES OGSÅ: Avkrefter farskapet en gang for alle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer