- Det blir ikke noe sykere enn det

Morten Skovdahl ble sjokkert over Sverre Goldenheims tatoverings-historie.

DAME MED PENIS: I episode fire av «Ta en tattoo» forteller partyprins Sverre Goldenheim og bakgrunnen til denne, svært spesielle tatoveringen.  Foto: Limelight film og TV/NRK
DAME MED PENIS: I episode fire av «Ta en tattoo» forteller partyprins Sverre Goldenheim og bakgrunnen til denne, svært spesielle tatoveringen. Foto: Limelight film og TV/NRK Vis mer
SEHER.NO:  Tirsdag er det duket for aller siste episode av NRKs underholdningsprogram «Ta en tattoo», hvor tv-seerne har fått følge tatoveringsentusiast og programleder Morten Skovdahl (38) i hans jakt på «den perfekte tatovering».

Hensikten med programmet har vært at den hardbarka heavy metal-elskeren skal finne den ultimate tatoveringen til å dekke over to «ungdomstabber», og programlederen har møtt en rekke av landets fremste tatovører, samt flere kjendiser med tatoveringer i løpet av sesongen.

I episode fire av programmet fikk tv-seerne et uforglemmelig møte med partyprins Sverre Goldenheim (26), da Morten besøkte han mens han fikk pyntet på sin svært spesielle kroppskunst på et tatoveringsstudio i Oslo.

På høyre overarm har nemlig Goldenheim tatovert en kvinne med en enorm, erigert penis, og i episoden forteller han den noe kontroversielle historien bak «knustverket», som han skaffet seg under en svært fuktig tur til Amsterdam.

- Jeg hadde vel fått i meg et par dusin Heineken og et par funky sånne kjeks. Og det var i allefall en blond sexbombe, en sånn brasiliansk variant, som skulle vinke meg inn. Og jeg var ikke så vond å be jeg da. Men jeg følte meg litt lurt da jeg kom inn og hun dama var litt grov i målet og sånn. Og det er jo da det fine sitatet mitt «why waste a perfectly good boner?» kom inn i bildet. Så jeg ga vel egentlig bare totalt faen, sier Goldenheim i programmet.

Se episoden her! (ekstern link)

Til Seher.no forteller programleder Morten Skovdahl at han ble «helt satt ut» av det Goldenheim fortalte, og at det var noe av det sprøeste han opplevde under innspillingstiden.

- Da Sverre Goldenheim kom med sin historie, ble jeg helt satt ut. Jeg står der som et spørsmåls- og utropstegn, og jeg lurte veldig på om han tullet og om han kom til å angre på det han sa. Det var så drøyt at jeg ikke visste hvordan jeg skulle reagere, humrer Skovdahl til Seher.no: 

- Men det som er med Sverre er at han slipper unna fordi han er den han er. Men da ble jeg faktisk ganske sjokkert, og det ble tatovøren også. Det blir jo ikke noe sykere enn det!

Siste episode av «Ta en tattoo» sendes på NRK1 tirsdag kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ville aldri tatovert visse intime steder