- Det blir ikke noe sjalusidrama av dette

Men Aylar innrømmer at hun synes Egor er en kjekk mann.

TRYGGE: - Egor er kjempekjekk, men det er kjæresten min også. Han er trygg på seg selv, og det her er tross alt bare dans, sier Aylar Lie til Seher.no. Foto: SCANPIX
TRYGGE: - Egor er kjempekjekk, men det er kjæresten min også. Han er trygg på seg selv, og det her er tross alt bare dans, sier Aylar Lie til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Artist og tidligere modell Aylar Lie (26) har denne høsten gjort seg bemerket som en av deltagerne i TV 2-programmet «Skal vi danse». Sist lørdag ble 26-åringen også belønnet med den første tieren i årets program.

Så langt har ikke kjæresten hennes Oza Øzerk hatt muligheten til å følge henne fra tribuneplass i Nydalen. Under premieren måtte han jobbe, mens han lørdag i forrige uke var på Kypros. Det betyr likevel ikke at han ikke følger med på hvordan hans kjære gjør det på parketten.

- Han er stolt. Han vet at jeg har en veldig flink instruktør, som pusher meg masse. Jeg vil gi opp mange ganger, men Egor bare pusher meg - og det er veldig fint. Ozan ville gjerne følge med på nettet i dag, så jeg har drevet og skrevet tekstmeldinger med ham i kveld på hvordan det har gått, sier Aylar til Seher.no etter lørdagens «Skal vi danse»-show.
 
Men selv om Aylar danser og tilbringer flere timer hver dag sammen med dansepartneren og kjekkas Egor Filipenko oppstår det ikke sjalusi mellom henne og Ozan, ifølge henne selv.

- Nei, det fins ikke noe sjalusi. Egor er kjempekjekk, men det er kjæresten min også. Han er trygg på seg selv, og det her er tross alt bare dans. Det fins ingen grunn til at det skal være noe sjalusidrama her, sier hun til Seher.no.

I august fortalte TV 2s profilerte programleder Dorthe Skappel til Dagbladet at hun opplever det som så plagsomt å være ute blant fulle folk at hun har sluttet å gå ut. Så ille er det derimot ikke for Aylar Lie.

- Jeg går veldig sjelden på byen, kanskje tror mange at jeg er en liten festløve, men jeg er faktisk ganske rolig - jeg er en innekatt. Jeg trives best i sofakroken med god mat og kjæresten min. Jeg tror at mange har et ganske feil inntrykk av meg sånn sett. Jeg er veldig rolig og kjedelig av meg, forteller hun.

Skal vi danse-deltageren studerer for tiden medisin grunnfag flere timer hver dag, og tidligere denne uka fortalte hun til Seher.no at dette har tæret litt på tålmodigheten før den daglige dansetreningen. 

- Jeg har ikke vært irritert, men det er veldig lange dager. Jeg kommer med et kokt hode etter å ha sittet i forelesningssalen i syv timer, mens jeg etter det skal møte Egor til fire timers trening. Da sier det seg selv at når det har gått elleve timer - og når han pirker så mye -da blir man jo litt frustrert, sa hun den gang.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager kl. 19.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vinner en av disse «Skal vi danse»? 

Se video med Aylar Lie og Egor Filipenko her:[obj:media:8966]