- Det blir ikke noe problem å kysse med regulering

På bloggen avslører Sophie Elise at hun nå skal gjennomgå en noe ufrivillig utseendeforandring.

ROLLEMODELL: Sophie Elise Isachsen håper at det at hun er åpen på bloggen om at hun skal få regulering, vil være med på å gjøre det lettere for andre ungdommer i samme situasjon som henne. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Sophie Elise. Foto: Sophieelise.blogg.no
ROLLEMODELL: Sophie Elise Isachsen håper at det at hun er åpen på bloggen om at hun skal få regulering, vil være med på å gjøre det lettere for andre ungdommer i samme situasjon som henne. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Sophie Elise. Foto: Sophieelise.blogg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Harstad-Jenta Sophie Elise Isachsen (20) har tidligere vært åpen om at hun både har tatt silikon i brystene, operert nesen og prydet alt fra rumpa til innsiden av underleppen med tatoveringer.

Men på bloggen avslører 20-åringen at hun nå skal gjennomgå en noe ufrivillig utseendeforandring:

«Det finnes egentlig ingen vakker måte å innlede dette innlegget på, så jeg sier det bare: Jeg skal få regulering».

På spørsmål fra Seoghør.no om hvordan kjæresten Robin Johansson (21), som hun i disse dager har vært sammen med i ett år, reagerte da hun fortalte at hun skulle få seg regulering svarer hun:

- Robin bryr seg ikke om at jeg skal ha regulering, hvorfor skulle han det? Jeg ville ikke tenkt over det, om det var motsatt.

- Hvordan tror du det blir å kysse Robin med regulering?

- Det tror jeg ikke blir noe problem!

GOD STØTTE: Blogger Sophie Elise Isachsen forteller til Seoghør.no at kjæresten Robin Johansson ikke bryr seg om at hun må gå til anskaffelse av regulering. Her fra Vixen Blog Awards i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GOD STØTTE: Blogger Sophie Elise Isachsen forteller til Seoghør.no at kjæresten Robin Johansson ikke bryr seg om at hun må gå til anskaffelse av regulering. Her fra Vixen Blog Awards i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hater tannlegen

Videre i innlegget forteller hun at tannlegen hun hadde i barndomsårene ikke gjorde jobben sin godt nok:

«For det første så hater jeg tannlegen jeg hadde da jeg var barn. Hvordan det mennesket kunne se meg i øynene og fortelle meg at «du har overbitt, men jaja» og ikke nevne noe om regulering er for meg utrolig. Jeg trenger virkelig regulering, og hadde jeg gjort det den gang da ville det ha kostet betydelig mindre og vært over for lenge siden».

Men nå skal altså Sophie Elise, som også er kjent fra TV-programmene «Bloggerne» på TV 2 Bliss og «Mitt dansecew» på TV 2, gå til anskaffelse av regulering - som hun forteller leserne sine at minst må være på et halvt år:

«Jeg må borre et hull, trekke to visdomstenner og så må jeg enten ha regulering i 2-3 år, eller så må jeg (og dette er mest sannsynlig) ha regulering i et halvt år. Så må jeg operere fordi underkjeven min er mye mindre enn overkjeven, og så må jeg ha regulering i ett år til. Jeg har innstilt meg på operasjon, det virker som om det er den veien jeg må gå..».

OVERBITTET: «Her kan dere se overbittet mitt! Ganske sykt, eller? Haha er faktisk sjeldent folk legger merke til det, men sånn er det», skriver 20-åringen på bloggen. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Sophie Elise. Foto: Sophieelise.blogg.no
OVERBITTET: «Her kan dere se overbittet mitt! Ganske sykt, eller? Haha er faktisk sjeldent folk legger merke til det, men sånn er det», skriver 20-åringen på bloggen. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Sophie Elise. Foto: Sophieelise.blogg.no Vis mer

- Dette skal jeg klare fint!

Til tross for at hun til å begynne med syntes det var kjipt at hun måtte bruke regulering nå - og ikke ble ferdig med det som barn, har hun nå vent seg til tanken:

«Jeg legger alt fokuset over på hvor bra det kommer til å bli til slutt, og at jeg har et langt liv så om jeg i noen år må slite litt med dette så klarer jeg det fint», skriver hun i et nytt innlegg på bloggen postet mandag kveld.

Se Sophie Elise snakke om neseoperasjonen i videoen under:

LES OGSÅ: Sophie Elise hevdet hun ikke brydde seg om netthetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer