Melina Johnsen:

- Det blir ikke noe drama der inne uten meg

Melina Johnsen er ikke blyg når hun snakker om den «urettferdige» avgjørelsen.

OVERRASKET: Melina Johnsen fikk beskjed om å forlate «Ex on the Beach»-villaen, til manges store overraskelse. Det ble emosjonelt. Video: Discovery Vis mer

Det var i januar at Discovery spilte inn «Ex on the Beach» på tropiske Mauritius, med en rekke festglade og unge nordmenn i spissen. Få kunne sett for seg hvor mange overskrifter serien ville skape den følgende høsten, ofte på grunn av deltakernes handlinger og uttalelser.

Ingen av deltakerne har fått mer oppmerksomhet enn østfoldingen Melina Johnsen (22). Med krasse uttalelser, kjærlighetsdrama og utgivelse av egen låt, har hun vært omtalt i samtlige norske medier de siste månedene. Hun kom inn i serien som en av de originale deltakerne, og skapte liv og røre tidlig.

Derfor er det nok mange som lot seg sjokkere av kveldens episode, der «Bitch, hør her»-sangeren får beskjed om å pakke koffertene og forlate funkisvillaen umiddelbart. Samtlige inne i huset lot seg også påvirke, og det som kunne blitt en fredelig exit ble en eneste stor gråtefest.

SJOKKERT: Melina var ikke forberedt på å måtte reise hjem fra villaen. Tårene kom raskt da flere av de andre deltakerne begynte å hulke. Foto: Discovery
SJOKKERT: Melina var ikke forberedt på å måtte reise hjem fra villaen. Tårene kom raskt da flere av de andre deltakerne begynte å hulke. Foto: Discovery Vis mer

- De mister seere

- Det var helt sykt trist. Jeg så episoden selv sammen med jentene her om dagen, og tårene kom igjen. Selv om det er over et halvt år siden vi spilte det inn, sier hun til Se og Hør nå.

Det er iPaden som rår inne på villaen, og den ga beskjed om at Johnsens opphold nå var over. Det var deltaker Daniel Aakre Pedersen (28) som måtte lese meldingen høyt for de andre, som reagerte med vantro og sjokk.

Spesielt vanskelig ble det for Adrian Sellevoll (20), som Johnsen som kjent innledet et forhold med etter innspilling. De har gått fra hverandre nå, men var sammen i sju måneder.

TÅREVÅTT: Adrian Sellevoll måtte trøstes av Henrik Elvejord Borg etter den sjokkerende exiten til Melina Johnsen i torsdagens episode av «Ex on the Beach». Foto: Discovery
TÅREVÅTT: Adrian Sellevoll måtte trøstes av Henrik Elvejord Borg etter den sjokkerende exiten til Melina Johnsen i torsdagens episode av «Ex on the Beach». Foto: Discovery Vis mer

Da Johnsen måtte forlate hotellet, hadde de varme følelsene akkurat begynt å oppstå.

- Det var da jeg innså at han faktisk var veldig glad i meg. Det lå noe mer her enn en liten flørt. Jeg pleier som oftest å be meg selv om å ikke gråte, men da jeg så Adrian og alle de andre kunne jeg ikke stoppe det. Tårene bare rant og rant, forteller hun.

VANSKELIG VALG: Melina Johnsen får et vanskelig i valg i «Ex on the Beach», når Daniel dukker opp igjen. Video: Discovery Vis mer

Ikke bare var det trist å forlate gjengen hun hadde blitt så glad i - det kom også som et sjokk på 22-åringen. Det er ingen konkrete regler i serien, og det er produksjonen som bestemmer hvem som skal hjem. Argumenter som gruppedynamikk er blant annet blitt brukt for å forklare hvordan de avgjør hvem som må tilbake til Norge, men noe konkret formel er aldri nevnt.

Johnsen har skapt rabalder under innspillingen flere ganger, og skjønte derfor ikke hvorfor hun måtte reise hjem.

- STJERNA: Melina Johnsen varsler seerflukt fra programmet nå som hun er ute. Foto: Discovery
- STJERNA: Melina Johnsen varsler seerflukt fra programmet nå som hun er ute. Foto: Discovery Vis mer

- Jeg ble sjokkert fordi jeg var midtpunktet. Det var veldig rart. Men jeg tror kanskje de ville lage noe oppstyr eller komme med en tvist som sjokkerte mange, sier hun, og fortsetter:

- Det var uansett trist å måtte si ha det til alle og gå ut av dørene for siste gang. Jeg tror de mister seere nå. Ikke for å være frekk, men det blir jo ikke noe drama eller gøy der inne uten meg. Jeg er stjerna i programmet, ler hun.

DRAMA: Tre av «Ex on the Beach»-deltakerne røk i tottene på hverandre tidlig i programmet, men sier de har skværet opp. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

Lever singellivet

Johnsen kan i dag avsløre at hun er singel. Oppmerksomhet fra guttene er det derimot ikke noe mangel på. Om hun så er på byen eller om det er i sosiale medier - mange har meldt sin interesse.

- Jeg har hatt åpen Snapchat i en periode nå, og telefonen min klikker helt. Det kommer inn hele tida, og jeg har ikke sjans til å åpne alt. Mange blir sure når jeg ikke svarer, men beklager, det går ikke, sier hun.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Tross stor oppmerksomhet har hun planer om å leve singellivet en periode til. For tida jobber hun mye med neste års russekull, og er blant annet på lanseringer av konsepter til de forskjellige bussene.

Hun driver også med flere andre kommersielle samarbeid for tida, og veksler mellom å bo hos familien i Moss og med venner i Bergen.

Nådde Spotify-toppen

- Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her, kunne Johnsen melde i en av de aller første episodene av «Ex on the Beach».

Utsagnet har gått sin seiersgang på nettet i ettertid i form av videoer i sosiale medier og i anmeldelser, og har blitt et uttrykk mange bruker i tullete sammenhenger.

Nylig ble det også til en låt, sunget av hovedpersonen selv. Den nådde førsteplassen på Spotify over mest populære låter, og har i skrivende stund over én million avspillinger på nevnte strømmetjeneste.

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Låten er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, har Johnsen sagt.

LES OGSÅ: - Fikk sammen­brudd på sykehuset