- Det blir ikke min siste låt

Paradise-Iselin Michelsen drømmer om musikkarriere etter overveldende respons på musikkvideo. Se videoen som er sett av 280 000 her.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke slapp Iselin Michelsen (21) en liten smakebit av sin nye musikkvideo til sangen «Chewing Gum». Iselin danser og synger i videoen som har fått stor oppmerksomhet i media og sosiale medier etter at Seoghør.no publiserte den første smakebiten.

Bare på Seoghør.no har videoen blitt sett av over 280 000!

«Paradise Hotel»-stjernen forteller at hun er overveldet over den gode responsen.

- Jeg elsker tilbakemeldingen jeg har fått på musikkvideoen! Det er helt fantastisk! Jeg tror så mange har sett den fordi den er fengende, sier Iselin til Seoghør.no.


SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Men ikke all tilbakemelding er like hyggelig og på sosiale medier har «Chewing Gum» fått kommentarer som «helt forferdelig» og «vet ikke om jeg skal le eller gråte». Michelsen bryr seg ikke om kritikken.

- Jeg har fått både positive og negative kommentarer, men det negative bryr jeg meg ikke om. Det viktigste er at jeg er fornøyd og kan stå for det jeg har gjort, sier hun.

Om få dager kommer hele musikkvideoen og da venter flere opptredener for Iselin, som hittil bare har sunget sangen én gang.  Det var noen av blondinens venner som ga henne muligheten til å spille inn en låt. Musikken ga mersmak og Iselin utelukker ikke muligheten for en sangarriere i fremtiden.

- Jeg har alltid hatt lyst til å spille inn en sang og dette blir ikke min siste låt. Hvis jeg skal se for meg en musikkarriere vil det nok bli flere partylåter som «Chewing Gum».

Iselin gjorde seg raskt bemerket på skandalehotellet da hun hadde sex første kvelden. Hun utmerket seg også da hun sa at hun er «mer fysisk enn psykisk smart», og gjettet at «hovedstaden i Tyskland, heter ikke den Germany?». 

Nå savner hun å være på tv etter at hun i forrige uke røk ut av skandalehotellet.

- Jeg liker å være på TV og det har vært litt kjedelig etter at jeg ble stemt ut av Paradise. Men jeg har fått mye støtte og mange har sagt at de håper jeg kommer inn igjen.

Nå satser realitykjendisen på musikken, som hun mener hadde fått like stor oppmerksomhet uavhengig av «Paradise Hotel».

- Låten er catchy og folk legger lett merke til den. Jeg visste at «Chewing Gum» ville få veldig mye oppmerksomhet, men den har tatt mer av enn jeg trodde den ville gjøre. Det kan bli litt vel mye, men det er kjempegøy og jeg elsker artistlivet!  

Men hun er usikker på om hun vil skrive egne låter.

- Nei, det vet jeg ikke. Kanskje.

Foreløpig er hun usikker på veien videre.

- Jeg har ingen spesielle planer nå. Jeg bare er meg selv og går for det.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk kjæreste etter Paradise  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer