- Det blir ikke den helt store forandringen

Stian Blipp om hvordan han og samboeren skal feire jula.

SEOGHØR.NO: I høst har Stian Blipp ledet (24) den åttende sesongen av Idol på TV 2, men selv om den populære sangkonkurransen nærmer seg slutten, så blir ikke TV-titterne kvitt den sjarmerende bergensgutten med det aller første.

Nylig ble det nemlig kjent at Blipp snart er aktuell som programleder for TV 2s nysatsning «Mitt Dancecrew».

I programmet skal de norske kjendisene Lise Karlsnes, Sandra Lyng Haugen, Thomas Gullestad, Sophie Elise Isaksen, Markus Bailey, Eskil Pedersen, Lisa Tønne og Susanne Furøy Wergeland kjempe mot hverandre, og hver uke må én av dem forlate programmet, etter at dommerne og seerne har sagt sitt.

Vinneren stikker av med en halv million kroner.

- Dere kommer til å bli imponert. Vi har fått med åtte kjendiser som har fått hvert sitt unike dansecrew. Dere kommer til å bli imponerte over hva kjendisene får til, forteller Blipp til Seoghør.no under TV 2s vårlansering tirsdag kveld.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT DANSESHOW: I «Mitt dansecrew» får åtte kjendiser tildelt hvert sitt crew for å konkurrere om å gjennomføre de kuleste og mest imponerende danseoppvisningene sammen. Foto: TV 2
NYTT DANSESHOW: I «Mitt dansecrew» får åtte kjendiser tildelt hvert sitt crew for å konkurrere om å gjennomføre de kuleste og mest imponerende danseoppvisningene sammen. Foto: TV 2 Vis mer

Feirer jula hver for seg

Siden desember i fjor har den blide programlederen vært sammen med den tre år eldre Jamina Iversen.

Men selv om duoen snart har ett årsjubileum, så har de ingen planer om å tilbringe julehøytiden sammen.

- Det er din første jul som samboer, hvordan blir det?

- Det blir jo helt vanlig. Hun drar til Lillehammer til sin familie, og jeg blir til Bergen til min familie. Så det blir ikke den helt store forandringen.

Videre forteller Stian at han ikke har kjøpt en eneste julegave enda.

FORELSKET: Stian og kjæresten Jamina ble samboere i en toppleilighet på Frogner i Oslo i sommer. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Stian og kjæresten Jamina ble samboere i en toppleilighet på Frogner i Oslo i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Hør Stian Blipps romantiske ballade

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.