NEI: Paris har det helt fantastisk med kjæresten Benji Madden, men avviser at det blir bryllup til sommeren. Foto: All Over Press
NEI: Paris har det helt fantastisk med kjæresten Benji Madden, men avviser at det blir bryllup til sommeren. Foto: All Over PressVis mer

Det blir ikke bryllup!

Paris Hilton har ikke bryllupsplaner for sommeren

SEHER.NO: Sosietetskvinnen Paris Hilton (27) har det helt fantastisk med Good Charlotte-kjæresten Benji Madden (29). Hun avviser allikevel at paret har noen umiddelbare bryllupsplaner.

Om man tror ryktene, skal Hiltons av-og-på bestevenninne, Nicole Richie (26), gifte seg med Benjis tvillingbror, Joel (29), til sommeren. Nicole og Joel fikk datteren Harlow i januar.

Spekulasjonene om hvorvidt Paris vil følge i venninnes fotspor og smis i hymens lenker, har vært mange den siste tiden.

Nå har Paris altså avvist det hun hevder er grunnløse rykter. Hun og Benji er lykkelige med forholdet slik det er nå.

- Nei! Vi er virkelig lykkelige akkurat nå. Han er definitivt annerledes enn alle andre menn jeg har vært sammen med. Han gjør meg veldig, veldig lykkelig, tilfreds og ekstremt forelsket, sa en meget tilfreds Paris til People Magazine da de spurte om det forelå noen bryllupsplaner.

- Vi stoler fullt og helt på hverandre og vi er forelsket og vi har det helt fantastisk sammen, sa Paris til bladet. Man kan nesten se den rosa skyen hun svever på.

Nylig kunne paret feire sin to månedersdag (!). Feiringen ble av den private sorten.
LES OGSÅ: Fikk 710.000 for tur på nattklubb!