- Det blir hyggelig og skummelt

Stjernene lover flere kjente fjes i «Nissene»-comebacket.

SKUMMELT: Komikerduoen Espen Eckbo og Kristian Ødegård synes det er skummelt å prøve seg på en gjentagelse av suksessen Nissene På Låven. I desember 2011 blir det en ny runde med både gamle og nye nisser. Foto: Thomas Horni / Seher.no
SKUMMELT: Komikerduoen Espen Eckbo og Kristian Ødegård synes det er skummelt å prøve seg på en gjentagelse av suksessen Nissene På Låven. I desember 2011 blir det en ny runde med både gamle og nye nisser. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag kveld var det klart for TVNorges vårlansering, som fant sted på Latter i Oslo. Der ble det kommende programmet som går under arbeidstittelen «Nissene Over Skog Og Hei» presentert, en oppfølger til den svært populære serien «Nissene På Låven», som første gang ble sendt i 2001.

I den kommende nisse-serien skal deltagerne legge ut på en tur i skog og mark, istedenfor å tilbringe tiden i en låve. Serien skal sendes i desember 2011, men allerede nå er Espen Eckbo (37) og Kristian Ødegård (36) i gang med forbededelsene.

- Det blir ekstreme nisseutfordringer, personlige intriger, oppturer og nedturer. Det er ennå svært tidlig i prosessen, så det er mye vi selv ikke vet ennå. Men det blir nok noen kjente gjensyn med deltagerne som var med i «Nissene På Låven», sier Eckbo til Seher.no.

I «Nissene På Låven» spilte Eckbo roller som Asbjørn og Rhino, som fant veien til folks hjerter. Foreløpig vil ikke Eckbo bekrefte noen ting, men hinter til at disse rollefigurene kan komme tilbake på TV-skjermen.

- Hittil er ingen deltagere spikret, men jeg kan vel si så mye som at vi får et gjensyn med noen av rollene jeg har spilt, forteller han.

Ødegård og Eckbo har inntil nå satt seg imot å lage en oppfølger til den populære serien, nettopp fordi den ble slik en suksess. Derfor kjenner de et slags press, allerede nå, før innspillingen har startet.

- Dette blir hyggelig, men også skummelt. Den første runden var såpass vellykket, og det er derfor vi ikke har ønsket å lage noe lignende før nå, ti år etter, sier Ødegård og Eckbo til Seher.no.

- Vi legger jo litt opp til å gå på trynet. Neida, men vi merker allerede at det kommer til å bli gøy, forklarer de lattermildt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå gjør de comeback