GRUER SEG: Surferosa-sangeren gruer seg til å bli bedømt i NRK-programmet Stjernekamp, der ti artister skal prøve seg i stilarter de vanligvis ikke har noe kjennskap til. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
GRUER SEG: Surferosa-sangeren gruer seg til å bli bedømt i NRK-programmet Stjernekamp, der ti artister skal prøve seg i stilarter de vanligvis ikke har noe kjennskap til. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Det blir helt jævlig

Mariann Thomassen får samme behandling som hun selv ga andre for fem år siden.

Publisert
SEOGHØR.NO: Når Mariann Thomassen (33) står på «Stjernekamp»-scenen til høsten, får hun sin skjebne avgjort av det norske folk, etter først å ha blitt bedømt av NRK-ekspertene Ole Evenrud og Mona B. Riise.

33-åringen var i 2007 dommer i TV 2-programmet «Idol», sammen med Jan Fredrik Karlsen, Asbjørn Slettemark og Benedicte Adrian. At hun nå selv skal bedømmes, gruer hun seg til.

- Det blir sikkert helt jævlig. Du står der og skal gjøre ditt beste også får du kritikk, men jeg tror man vokser på det, sier Thomassen til Seoghør.no.

Selv ser hun på seg selv som en outsider i NRK-satsingen, der hun skal konkurrere mot ni andre artistkjendiser.

- Jeg skal gjøre mitt beste, så får vi håpe folk liker det og stemmer på meg. Jeg er en outsider i programmet, fordi jeg ikke har noe annet å vise til enn det jeg har gjort med bandet (Surferosa, red. anm.). Så dette blir veldig spennende.

Thomassen ble i fjor sammen med kjæresten, Jørgen El Fakiri. Hun uttalte nylig at hun var lei av alt kjærestemaset, men at hun fortsatt er forelsket i El Fakiri. Men at det blir mye jobbing med «Stjernekamp» utover høsten, tror hun ikke vil gå ut over forholdet.  

- Nei, jeg skal jo være i Oslo, ikke New York eller Bangkok, så jeg tror det går veldig bra, sier hun til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Dritt lei alt kjærlighetsmaset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer