– Det blir garantert sexy

Jan Thomas har store forventninger til Jenny Skavlans kjole under kveldens MGP-finale.

VELKLEDD: Jenny Skavlan har vært superelegant kledd under de seks Melodi Grand Prix-sendingene. Stem på hvilken du liker best lenger ned i saken! Foto: FameFlynet, Se og Hør
VELKLEDD: Jenny Skavlan har vært superelegant kledd under de seks Melodi Grand Prix-sendingene. Stem på hvilken du liker best lenger ned i saken! Foto: FameFlynet, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var knyttet stor spenning til Jenny Skavlans (26) kjoler da Melodi Grand Prix startet opp i begynnelsen av januar. Og programlederen har ikke skuffet!

26-åringen, som også er skuespiller og designer, har selv vært med å lage alle MPG-antrekkene.

– Vi er jo kjempenerder, synerder, både jeg og jentene i NRK-systua. Jeg har sydd litt, de har sydd mest. Jeg har lært masse av dem, sier hun i et intervju i ukens Se og Hør Weekend.


Kjendisstylist Jan Thomas (46) er imponert over Jennys antrekk så langt. Men han er sikker på hun vil toppe det hele under helgens Grand Prix-finale.

- Jenny er i en klasse for seg selv og kommer ikke til å spare på kruttet. Det blir garantert sexy! spår Se og Hørs Motepoliti, som kåret Skavlan til Norges best kledde kvinne i 2011.

- Hun er ung og hip og kler seg etter alderen. Hun har brukt korte kjoler til nå, så jeg tipper hun kliner til med en fotsid variant til finalen. Hun er ikke redd for å vise hud, så jeg er sikker på at det blir lekent, sexy og rålekkert.

– Jenny er et motegeni og hun kommer til å gi oss glamour! fastslår Jan Thomas.

Seoghør.no har samlet Skavlans seks MPG-antrekk så langt. Stem på hvilket du liker best til høyre på siden. Detaljbilder finner du i bildekarusellen under.

LES OGSÅ: Slik takler hun nervene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer