Kristin Gjelsvik:

- Det blir for sårt

Innrømmer at det blir vemodig å selge drømmehuset etter bruddet.

SINGEL: Kristin Gjelsvik åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør.
SINGEL: Kristin Gjelsvik åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer bekreftet Kristin Gjelsvik (36) og Dennis Poppe Thorsen (30) at de hadde gått hver til sitt, etter over ti år som kjærester. Sammen har de sønnen Falk (3).

Gjelsvik tok denne uken turen til Bergen for å være med på TV 2s høstlansering. Influenseren er nemlig aktuell som en av deltakerne i kanalens nye storsatsing «Forræder».

Se og Hør nok en prat med 36-åringen om planene for høsten og singeltilværelsen.

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

- Flytting i fokus

Opprinnelig skulle Gjelsvik og Poppe Thorsen flytte inn i det de beskrev som sitt drømmehus i sistnevntes hjemby, Stavanger.

Nå som situasjonen imidlertid har endret seg vil ikke flyttingen til Stavanger skje som planlagt. På Instagram har 36-åringen avslørt at hun nå kommer til å flytte til Bærum. Til Se og Hør fortalte hun gleder seg til å flytte nærmere familien.

- Det blir veldig deilig å komme nærmere Oslo, nærmere venner, familie og kolleger. Det er mye gøy som skjer, så det blir veldig bra.

Mye av høsten til influenseren vil bli preget av flytting og finne seg til rette i den nye tilværelsen.

- Først og fremst vil jeg få noen gode rutiner på plass i en ny hverdag. Flytting er i fokus, samt og prøve å lande på begge beina etter et brudd, forteller hun og legger til:

- Vi må bare stupe i det og gjøre det beste ut av situasjonen. Også er jeg jo mor til en liten gutt som skal bli så lite påvirket som overhodet mulig.

FLYTTER: Her skulle Kristin Gjelsvik straks flytte til Stavanger med familien. Men først skulle huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Det blir for sårt

Selv om Gjelsvik og Poppe Thorsen ikke kommer til å flytte inn i drømmehuset i Stavanger er de fremdeles involvert i byggeprosessen. Huset skal nemlig bygges ferdig etter planen, for så og selges.

- Det er verdens fineste hus, og jeg har brukt mye tid på å skape drømmehuset. Så det er selvfølgelig vemodig at jeg ikke skal sette mine føtter innenfor det huset engang. Jeg tror faktisk ikke jeg har lyst til å se det ferdig engang. Det blir for sårt.

Gjelsvik er tydelig preget over situasjonen, men hun er heldigvis ved godt mot.

- Jeg skal nok klare å skape et drømmehjem uansett hvor det måtte være. Det viktigste er at jeg har min lille sønn.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Her kunne hun røpe at det begynte å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

- Rart å være singel

Det er ingen tvil om at det bli mange forandringer for Gjelsvik denne høsten. Dette blir også hennes første høst som singel på over ti år.

- Det er veldig rart å komme ut av et ti år langt forhold der du trodde du skulle gifte deg med vedkommende. Hvordan håndterer jeg dette? Det er lenge siden jeg har vært singel. Hvordan gjør man dette i 2022?

Forrige gang influenseren var singel var hun i starten av 20-årene, og hun tror mye har endret seg siden den gang. Ikke minst fordi hun nå har et barn, men også fordi hun har blitt en offentlig person.

Hun påpeker at hun ikke vet hvor interessant hun er for folk, men understreker at hun nok vil være bevisst på hvordan hun oppfører seg som singel.

- Jeg synes det er rart å være singel, innrømmer hun.

PÅ DATE: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er på plass på Aschehougs hagefest - hvor hun kan røpe at hun ikke kom dit alene. Video: Rød Løper Vis mer

Per nå har 36-åringen holdt seg unna datingapper og den slags.

- Jeg har ikke noe hastverk. Nå skal jeg bare bruke litt tid til å bli vant med denne rare tilværelsen og sakte, men sikkert komme meg ut på datingmarkedet.

- Når jeg har barnefri kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil.

LES OGSÅ: Jannecke Weeden: Avslører ny karriere: - Noe helt nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer