Kristin Gjelsvik:

- Det blir for sårt

Innrømmer at det blir vemodig å selge drømmehuset etter bruddet.

SINGEL: Kristin Gjelsvik åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør.
SINGEL: Kristin Gjelsvik åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer bekreftet Kristin Gjelsvik (36) og Dennis Poppe Thorsen (30) at de hadde gått hver til sitt, etter over ti år som kjærester. Sammen har de sønnen Falk (3).

Gjelsvik tok denne uken turen til Bergen for å være med på TV 2s høstlansering. Influenseren er nemlig aktuell som en av deltakerne i kanalens nye storsatsing «Forræder».

Se og Hør nok en prat med 36-åringen om planene for høsten og singeltilværelsen.

- Flytting i fokus

Opprinnelig skulle Gjelsvik og Poppe Thorsen flytte inn i det de beskrev som sitt drømmehus i sistnevntes hjemby, Stavanger.

Nå som situasjonen imidlertid har endret seg vil ikke flyttingen til Stavanger skje som planlagt. På Instagram har 36-åringen avslørt at hun nå kommer til å flytte til Bærum. Til Se og Hør fortalte hun gleder seg til å flytte nærmere familien.

- Det blir veldig deilig å komme nærmere Oslo, nærmere venner, familie og kolleger. Det er mye gøy som skjer, så det blir veldig bra.

Mye av høsten til influenseren vil bli preget av flytting og finne seg til rette i den nye tilværelsen.

- Først og fremst vil jeg få noen gode rutiner på plass i en ny hverdag. Flytting er i fokus, samt og prøve å lande på begge beina etter et brudd, forteller hun og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.