- Det blir for dumt når de gråter for alt

Utstemte Paradise-Fredrik fikk nok av det følelsesmessige kaoset på skandalehotellet.

FØLELSESMESSIG DRAMA: Camilla Karlsen Bøvollen er en av flere Paradise-deltagere som har tatt til tårene i løpet av de to første ukene av årets sesong. Det synes utslåtte Fredrik Tvedten ikke noe om. Foto: TV3
FØLELSESMESSIG DRAMA: Camilla Karlsen Bøvollen er en av flere Paradise-deltagere som har tatt til tårene i løpet av de to første ukene av årets sesong. Det synes utslåtte Fredrik Tvedten ikke noe om. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredrik Tvedten ble ikke overrasket da han torsdag måtte forlate «Paradise Hotel».

22-åringen kom i parseremonien tapende ut da han prøvde å splitte romkameratene Nina Svorkås (21) og Stian Thorbjørnsen (29), istedenfor å stille seg bak sin egen romkamerat Camilla Karlsen Bøvollen (20).

Til Seoghør.no sier Fredrik at han regnet med å ryke ut, og at han syntes det var greit å forlate serien etter to uker.

Paradise-opplevelsen ble nemlig svært annerledes enn han hadde forestilt seg på forhånd.

- Det er latterlig at det ble så mye følelser så fort. Jeg synes det blir for dumt når voksne folk sitter og gråter etter to uker. Jeg trodde ikke det gikk an å oppføre seg sånn.

- Jeg hadde kanskje ventet at det kunne bli litt følelser etter en god stund når folk blir kjent med hverandre, men når folk sitter og gråter etter noen få dager, så blir det helt merkelig for meg, sier han.


Tvedten - som til daglig jobber som personlig trener - sier han ikke ble det minste sur på Nina Svorkås etter vrakingen. Derimot er han ikke like fornøyd med oppførselen til romkameraten Camilla Karlsen Bøvollen.

- Jeg fant raskt ut at det ikke var noen kjemi mellom meg og Camilla, og senere ble jeg irritert, da hun til stadighet snakket om hvor vanskelig for henne det var å velge mellom meg og Tommy.

- Men det ble full skjæring først da hun trodde det var noe romantisk mellom meg og Nina, kun fordi vi snakket sammen. Da fikk jeg henne langt opp i halsen, og bestemte meg for at jeg ikke ville gi henne mulighet til å sende meg ut, sier han til Seoghør.no.

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ble tatt på fersken av kjærestens mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer