Øyunn Krogh og Levi Try:

- Det blir fantastisk

«Sommerhytta»-paret letter på sløret om leilighetskjøpet.

UTENLANDSTUR: Levi Try og Øyunn Krogh kjøpte seg nylig sin første bolig sammen. Foto: Tor Andreas Fadum/Se og Hør
UTENLANDSTUR: Levi Try og Øyunn Krogh kjøpte seg nylig sin første bolig sammen. Foto: Tor Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske folk ble godt kjent med stjerneparet Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) da de deltok i det populære TV 2-programmet «Sommerhytta».

Se og Hør møter paret under Reality Awards kick-off i forkant av prisutdelingen som arrangeres av Se og Hør 16. september. Duoen avslørte nylig at de hadde kjøpt leilighet på Grønland i Oslo, og den 15. august overtar de endelig den nye leiligheten.

Gleder seg

Krogh og Try har bodd tett på hverandre i kollektiv under leilighetsjakten.

- Hvordan blir overgangen fra kollektiv til egen leilighet?

- Den blir fantastisk. Vi er lei kollektiv og vi er litt lei hverandre i kollektiv. Du må liksom bo oppå partneren din, og vi har samme soverom. Det er et lite kollektiv, forteller Krogh til Se og Hør, og legger til:

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Jeg er mest redd for rot fra Levis side.

Try på sin side mistenker at han vil møte på noe av det samme problemet da paret flytter inn sammen.

- Jeg tror Øyunn har veldig rett. Øyunn er så ryddig og enkel å bo med. Men det må være rot med klær, for når hun skal dra så tester hun kanskje 15 plagg, røper Try.

- Rakk akkurat unna

Nylig kom duoen også hjem fra ferie, og overfor Se og Hør kan de røpe at de var blant de som rakk å reise til utlandet før Norge ble rammet av flystreiken.

Tidligere denne måneden ble det kjent at flertalls flyteknikere er tatt ut i streik. Årsaken er flyteknikernes krav om 60 kroner mer per time, et lønnskrav NHO Luftfart mener er urealistisk høyt.

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

I skrivende stund har partene ikke kommet til enighet.

«Sommerhytta»-paret røper at de var blant dem som rakk å reise til utlandet før Norge ble rammet av flystreiken.

- Vi rakk akkurat unna, vi kom hjem for en halvannen uke siden fra Kroatia, forteller duoen til Se og Hør, og legger til:

- Vi var på en veldig romantisk og hyggelig kajakktur.

Aller Media eier Se og Hør som arrangerer Reality Awards.

LES OGSÅ: - Livet suger av og til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer