- Det blir et skår i gleden for oss

Anne Grete Preus meldte avbud til årets eneste «Hver gang vi møtes» -konsert.

<strong>MØTES EN GANG:</strong> Gjengen fra «Hver gang vi møtes» opptrer på Norwegian Wood på torsdag. Fra venstre; Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Vinni, Anne Grete Preus og Bertine Zetlitz.  Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
MØTES EN GANG: Gjengen fra «Hver gang vi møtes» opptrer på Norwegian Wood på torsdag. Fra venstre; Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Vinni, Anne Grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag holder gjengen fra TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» konsert på Norwegian Wood i Oslo. Det var den eneste dagen det passet for alle artistene, men Anne Grete Preus måtte melde avbud på grunn av sykdom. TV-kollega Øystein Dolmen vil savne Preus på scenen.

- Det hadde vært veldig fint å ha henne med. Det blir et skår i gleden for oss, sier Dolmen til VG.

«Anne Grete hadde gledet seg til å opptre med de andre fra «Hver gang vi møtes», og å være tilbake på Norwegian Wood.  Hun hilser til både publikum og artister, og håper og vet de får fin kveld i Frognerbadet» står det på festivalens hjemmesider.

Preus skal være sykemeldt i 14 dager, men hva som feiler henne vil ikke manager Rune Lem kommentere.

- Hun er syk og vil ikke kunne bruke stemmen under konserten, sier Lem til VG.

Nylig ble det klart hvilke artister som har takket ja til å bli med i neste sesong av sangprogrammet.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Preus  må opereres  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer