- Det blir et psykodrama

Se en smakebit på kveldens sesongpremiere av Hotel Cæsar her.

SEOGHØR.NO: I dag, 18.august, er Hotel Cæsar er i gang med sesong 31 på TV 2. Her får du en smakebit på hva som skjer på det dramatiske hotellet i høst.

Anette Hoff var nylig gjest i «Sommertid» på TV 2, hvor hun fortalte om hvordan folk tror at Juni er en ekte person og hva vi kan forvente oss av den nye sesongen.

- Nå blir det veldig fælt, for det er en person vi er veldig glad i som forsvinner. Og så går Juni på en skikkelig smell, for hun får tiltro til én hun absolutt ikke burde få tiltro til. Så det utvikler seg rett og slett et slags psykodrama som ender veldig dramatisk rett før jul, forteller Anette til TV 2.

I promo-videoen kan man se Eva Rosenkrantz, som spilles av Rudy Claes (48), trekke pistol i en svært dramatisk scene. Hun er tydelig forvirret over at noen er borte, og sier at hun føler seg presset av Juni (Anette Hoff).

Storm, som spilles av Kim-Daniel Sannes (28), virker desperat og sier på engelsk at han virkelig trenger en billett til Oslo.

Det også mange spekulasjoner rundt karakteren Eddie og hans virkelige identitet.

- En kjær person forsvinner og Juni stoler på feil person. Det blir dramatisk mot juletider. Det er bare ting som skjer med Juni til høsten og det blir et slags psykodrama. Edvin fortsetter sikkert med manipulering. Han snakker med alt og alle og psyker dem ned. Dette tror jeg kan ende utrolig dramatisk som Anette også sier. Høsten vil handle mye om følelsene til karakteren tror jeg, står det på den kjente Hotel Cæsar-bloggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer