- Det blir et psykodrama

Se en smakebit på kveldens sesongpremiere av Hotel Cæsar her.

SEOGHØR.NO: I dag, 18.august, er Hotel Cæsar er i gang med sesong 31 på TV 2. Her får du en smakebit på hva som skjer på det dramatiske hotellet i høst.

Anette Hoff var nylig gjest i «Sommertid» på TV 2, hvor hun fortalte om hvordan folk tror at Juni er en ekte person og hva vi kan forvente oss av den nye sesongen.

- Nå blir det veldig fælt, for det er en person vi er veldig glad i som forsvinner. Og så går Juni på en skikkelig smell, for hun får tiltro til én hun absolutt ikke burde få tiltro til. Så det utvikler seg rett og slett et slags psykodrama som ender veldig dramatisk rett før jul, forteller Anette til TV 2.

I promo-videoen kan man se Eva Rosenkrantz, som spilles av Rudy Claes (48), trekke pistol i en svært dramatisk scene. Hun er tydelig forvirret over at noen er borte, og sier at hun føler seg presset av Juni (Anette Hoff).

Storm, som spilles av Kim-Daniel Sannes (28), virker desperat og sier på engelsk at han virkelig trenger en billett til Oslo.

Det også mange spekulasjoner rundt karakteren Eddie og hans virkelige identitet.

- En kjær person forsvinner og Juni stoler på feil person. Det blir dramatisk mot juletider. Det er bare ting som skjer med Juni til høsten og det blir et slags psykodrama. Edvin fortsetter sikkert med manipulering. Han snakker med alt og alle og psyker dem ned. Dette tror jeg kan ende utrolig dramatisk som Anette også sier. Høsten vil handle mye om følelsene til karakteren tror jeg, står det på den kjente Hotel Cæsar-bloggen.

TV 2-serien ble nylig nominert som beste dramaserie til den prestisjetunge Seoul International Drama Awards.

– At «Hotel Cæsar» når opp og blir nominert blant så mange internasjonale serier, er en stor ære for oss. Vi er stolte av å være nominerte, og gleder oss til utdelingen i september. «Cæsar» har en fantastisk historie med nærmere 16 år på skjermen, sier «Hotel Cæsar»-produsent Ellen Alveberg til TV 2.

I KVELD: Kim Kolstad og Rudy Claes blir å se på TV2 i kveld.  Foto: Stella Pictures
I KVELD: Kim Kolstad og Rudy Claes blir å se på TV2 i kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Konkurransen har vært tøffere enn noensinne med 209 påmeldte serier fra 50 land, ifølge TV2.no.

– Vi er den eneste langserien som produseres i Skandinavia for øyeblikket, og det er inspirerende at vi kan hevde oss i så godt selskap, sier hun.

«Hotel Cæsar» sendes fra og med i dag, mandag, klokken 19.30 på TV 2.

LES OGSÅ: Nå kjører han budbil