- Det blir en utfordring å sove sammen

Thomas Numme og Sophie Elise Isachsen kom lenket sammen i håndjern på fest.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld inviterte TV 2 Bliss til premierefest for både den nye sesongen av «Bloggerne», og Sandra Lyng Haugens (27) nye dokuserie «Sandra usensurert».

Det var god stemning og masse liv blant gjestene, og flere kjente fjes var å se på den røde løperen.

Men mest oppsikt vakte nok Sophie Elise Isachsen (19) og Thomas Numme (44) som kom lenket sammen i håndjern på festen.

- For tjue minutter siden, så visste jeg ikke at jeg skulle hit. Kona mi har nok visst om dette lenge, så jeg har en høne og plukke med henne, sa Numme.

Som en del av «Senkveld Surprise»-utfordringen skal duoen være lenket sammen i 24 timer, og må derfor også dele seng i natt. Men det var ikke noe nytt for bloggeren.

- Jeg har visst om dette lenge, sa Sophie Elise til Seoghør.no

LENKET: Sophie Elise Isachsen kom lenket til Thomas Numme, torsdag kveld.  Foto: Andreas Fadum/SeogHør
LENKET: Sophie Elise Isachsen kom lenket til Thomas Numme, torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum/SeogHør Vis mer

- Det blir jo en utfordring å sove sammen, men kjæresten til Sophie skal også være med. Vi blir tre i sengen, forteller Thomas til SeogHør.no.

Sophie Elises «Bloggerne»-kollegaer Suzanne Aabel (33) og Eirin Kristansen (20) var også på plass, mens Marna Haugen (33) fødte en sønn samme dag og koste seg hjemme med sin lille hjerteknuser.

Saken fortsetter under bildet.

PREMIEREFEST: Bloggerne med (f.v) Suzanne Aabel, Eirin Kristansen, Sophie Elise Isachsen og Marna Haugen (ikke på bildet) er klare for sesong 2 av realityserien Bloggerne. Her med Senkveld-programleder Thomas Numme. Foto: Andreas Fadum/SeogHør
PREMIEREFEST: Bloggerne med (f.v) Suzanne Aabel, Eirin Kristansen, Sophie Elise Isachsen og Marna Haugen (ikke på bildet) er klare for sesong 2 av realityserien Bloggerne. Her med Senkveld-programleder Thomas Numme. Foto: Andreas Fadum/SeogHør Vis mer

I «Sandra usensurert» får du et innblikk i artistens hverdagsliv, og hennes comeback som artist i Norge etter et lengre opphold i Los Angeles.

Sandra er for tiden også aktuell som dommer i «Idol Junior».

«Bloggerne» har premiere på TV 2 Bliss søndag 26. oktober kl. 20.00 etterfulgt av «Sandra usensurert» kl. 20.30.

LES OGSÅ: Sophie Elise sminker seg sammen med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer