I RULLESTOL: Jade Goody handlet bryllupsringer i rullestol denne uken. Foto: All Over Press
I RULLESTOL: Jade Goody handlet bryllupsringer i rullestol denne uken. Foto: All Over PressVis mer

- Det blir en magisk dag

Hun har bare uker igjen å leve, men i dag gifter Jade Goody seg.

SEHER.NO: Den tunge tiden til tross; I dag gifter kreftsyke Jade Goody (27) seg med sin Jack Tweed (21).

Goody, som fikk kreftbeskjeden mens hun var med i det populære tv-programmet "Big brother", kan bare ha noen få uker igjen å leve. Men Jack ønsker at dette skal bli den beste dagen i hennes liv.

- Jeg ser virkelig frem til dette. Jeg kan ikke vente på at vi skal gifte oss, det er veldig spennende. Jeg elsker Jade mer enn alt, og dette er det begge vil. Det kommer til å bli den beste dagen i vårt liv, sier han til The Sun.

Samtidig er han klar over hva som kommer til å vente.

- Jeg vet hvor vanskelig de neste ukene kommer til å bli, og jeg vet jeg kommer til å kjempe mot tårene når jeg går nedover kirkegulvet. Men jeg skal gjøre dette til en magisk dag for Jade.

Fridde nylig
Det er kun litt over en uke siden 21-åringen fridde til Jade - like etter hun hadde fått beskjeden om at kreften ikke kunne stoppes.

Og til anledningen har Jade fått spesialsydd brudekjolen, slik at smertene hennes skal være så små som overhodet mulig på den store dagen.

Paret skal gifte seg ved en seremoni ved herregården Down Hall i Hatfield Heath i Essex i England. 150 gjester skal overvære giftemålet. De mannlige gjestene har blitt spurt om å kle seg i blått.

Det vil bli servert en treretters middag, som innledes med and og champagne.

Ble nektet bryllupsnatten
Tidligere har Jade og Jack blitt nektet å tilbringe bryllupsnatten sammen. Det på grunn av at Jack er løslatt fra fengselet med prøvetid, etter at han angrep en tenåring med en golfkølle. Derfor har han blitt nektet å være ute etter klokken syv på kvelden.

Torsdag vant imidlertid paret frem i saken sin, og Jacks "innetid" ble opphevet for akkurat denne natten.

- Det er veldig viktig at forbrytere blir behandlet likt innenfor reglene, uansett publisitet som omgår deres sak. Men jeg var fornøyd, så det er fornuftig å gå med på dette, sa advokat Jack Straw.

Dermed er det duket for en festaften for det kommende brudeparet, som drar inn godt med penger på giftemålet. Et magasin betaler nemlig nesten åtte millioner kroner på dekningen av bryllupet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Må spesialsy brudekjolen for Jade