Det blir en jente!

- De er overlykkelige.

OVERLYKKELIGE: Med hele tre sønner er David og Victoria Beckham svært glade over at deres fjerde barn, som Victoria venter til sommeren, blir en jente.  Foto: Stella Pictures
OVERLYKKELIGE: Med hele tre sønner er David og Victoria Beckham svært glade over at deres fjerde barn, som Victoria venter til sommeren, blir en jente. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superparet Victoria (36) og David Beckham (35) venter sin første datter.

Fredag skal Victoria Beckham ha grått av glede etter at legen gav beskjed om at ultralyden indikerte at fosteret er en pike. Det skriver The Sun.

En detaljert scanning viste at pikefosteret dessuten er friskt og utvikler seg normalt. Det suksessrike ekteparet har tidligere uttalt at de svært gjerne ønsker seg en datter, da de allerede har tre sønner:

- David og Victoria er overlykkelige. Dette blir deres siste barn, og det å bli fortalt at de venter en jente er kronen på verket for Beckham-klanen.

- Victoria er 36 og David tenker på livet etter fotballkarrieren. For dem gjør det å få en søster til de tre guttene familien komplett, sier en nær venn av familien ifølge The Sun.

Den vordende moren har ofte snakket om sitt store ønske om å få en datter. I et intervju avslørte hun at hun kunne se for seg å lakkere negler, sminke seg og velge ut klær sammen med en datter, skriver The Sun. 

Fra før av har Victoria og David Beckham sønnene Brooklyn (11), Romeo (8) og Cruz (5). Victoria Beckhams fjerde barn og første datter er ventet til sommeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Psykolog advarer mot NRK-serie