Det blir en gutt

Skuespillerparet Jennifer Garner og Ben Affleck har vært til ultralyd.

FIRE BLIR TIL FEM: Ben og Jennifer på handle tur med sine to søte døtre som snart blir storesøstre. Foto: All Over Press
FIRE BLIR TIL FEM: Ben og Jennifer på handle tur med sine to søte døtre som snart blir storesøstre. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I august bekreftet "Alias"-stjernen Jennifer Garner (39) at hun og ektemannen Ben Affleck (39) venter deres tredje barn sammen. Nå skal paret, som har døtrene Violet (5) og Seraphina (2) fra før, ha fått vite at babyen i magen er en liten gutt.

Som eneste hane i flokken skal Ben være svært begeistret for nyheten.

- Han gleder seg enormt til å ta meg seg sønnen på baseball-kamper, sier en venn av familien til Life & Style magazine. 

Jennifer vokste selv opp som midterste jente av tre søstre, og er veldig spent på å hvordan det vil bli å oppdra en gutt.

- Hun føler seg litt i villrede. Hun er veldig nær sine egne to søstre, og har allerede to døtre. Men hun har aldri hatt en bror, sier familievennen.

Forrige måned gjestet den vakre brunetten "Ellen DeGeneres"-show, og da fortalte hun talkshow-verten at hun selvfølgelig blir glad uansett hvilket kjønn barnet har, men at det letteste vil være å få en jente til.

- Det ville vært veldig rart å få en gutt, men moro og annerledes også. Ben hadde nok synes det var topp. Han elsker baseball og slike ting, men jeg synes det hadde vært gøy med en jente til. Det var nemlig helt fantastisk å vokse opp sammen som tre søstre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk sjokk da hun fødte en jente