- Det blir definitivt tårer

Kurt Nilsen, Tone Damli, Gunnar Greve og Esben Selvig skal finne Norges neste idol.

SPENT: Tone Damli gleder seg til å ta fatt på rollen som «Idol»-dommer, men tror hun kommer til å gråte underveis i innspilling. Her er hun med dommerkollegene Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Esben Selvig. Foto: TV 2
SPENT: Tone Damli gleder seg til å ta fatt på rollen som «Idol»-dommer, men tror hun kommer til å gråte underveis i innspilling. Her er hun med dommerkollegene Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Esben Selvig. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2005 kom Tone Damli (24) på andreplass i «Idol». Nå er hun tilbake i talentkonkurransen, men denne gangen som en av fire i dommerpanelet.

Sangeren tror det blir en tøff og spennende opplevelse.  

- Det blir definitivt tårer. Jeg er et følelsesmenneske, og veldig glad for det. «Idol» vil nok by på alle slags følelser for min del - både latter, tårer og aggresjon, sier Tone til Dagbladet. 
 
Med seg i juryen har hun Norges første «Idol»-vinner Kurt Nilsen (33), manager og artist Gunnar Greve Pettersen (30) og Klovner i Kamp-vokalist Esben Selvig (34). 

Nilsen tror han får testet tålmodigheten under innspilling. 

- Jeg må nok holde meg litt lavt for ikke å si noe galt når jeg i tolvte time hører på en som ikke har noe der å gjøre, sier han til avisen. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir Tone klesdesigner  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer