- Det blir altfor lite sex

Madcon-stjernen er ikke helt fornøyd med turnélivet.

POPULÆRE: Madcon, her gruppas ene halvdel Tshawe Baqwa, opptrådte under finalen i Eurovision Song Contest på Telenor Arena i fjor vår. Der fremførte de hitlåta «Glow». Foto: SCANPIX
POPULÆRE: Madcon, her gruppas ene halvdel Tshawe Baqwa, opptrådte under finalen i Eurovision Song Contest på Telenor Arena i fjor vår. Der fremførte de hitlåta «Glow». Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Tshawe Baqwa (30) og Yosef Wolde-Mariam (32) gjør stor suksess som rapduoen Madcon. De opptrådte nylig på Moods of Norways VM-visning og de er nominert til to priser foran lørdagens Spellemannsprisutdeling.

Men der Yosef er lykkelig som ektemann og småbarnsfar, er Tshawe mindre fornøyd med livet som ungkar - i hvert fall når duoen er på turné.

- Det blir mye mindre turnésex enn det jeg liker, i alle fall. Dessverre. Vi er jo aldri på et sted lengre enn hva det tar for en blitslampe å gå av. Så det er litt synd, innrømmer den energiske 30-åringen overfor VG.

Likevel savner han ingen kjæreste og trives stort sett som ungkar. Og selv om begge har ofret deler av privatlivet for musikkarrieren, utfyller de ulike sivilstatusene hverandre svært bra.

- Vi lever livet gjennom hverandre. Jeg får trygghet og familieverdier fra Yosef, mens han får være litt ungkar gjennom meg, forklarer Tshawe.

Yosef er altså gift med Amina og har sønnen Noah (1) med henne, men han er ikke det minste misunnelig på makkerens singeltilværelse.

- Selv har jeg alltid ønsket meg det livet jeg har nå. Så det å få kombinere Madcon og musikk sammen med Tshawe, samtidig som jeg har familien min hjemme, gjør alt mye mer interessant og opplevelsesrikt, forteller småbarnsfaren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var mer eller mindre hjemløs