- Det blir alltid spekulasjoner

Slik reagerte Rachel Nordtømme på «Skal vi danse»-spørsmålene.

<strong>BENEKTER:</strong> Rachel Nordtømme er en av deltagerne i årets «Skal vi danse», ifølge tirsdagens Se og Hør. Selv vil hun ikke bekrefte deltagelsen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
BENEKTER: Rachel Nordtømme er en av deltagerne i årets «Skal vi danse», ifølge tirsdagens Se og Hør. Selv vil hun ikke bekrefte deltagelsen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Rachel Nordtømme og Atle Pettersen snakke om «Skal vi danse»-ryktene nederst i saken!

SEHER.NO: Denne uka skrev Se og Hør at friidrettsjenta Rachel Nordtømme (22) er en av dem som  skal svinge seg på parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse» i høst. Ifølge ukebladet skal også Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Stella Mwangi, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen, Kari Traa og Rune Larsen klare for programmet.

Når Seher.no møter Rachel Nordtømme, som i disse dager er aktuell med TV 2s eget Norway Cup-program, onsdag, avviser hun først at hun skal være med i «Skal vi danse», før hun modererer seg og blir mer diffus i svaret.

- Det blir jo alltid spekulasjoner, så får man se på lanseringen hvem som skal være med, sier friidrettsjenta hemmelighetsfullt til Seher.no.

En av deltagerne under den kjendisspekkede fotballkampen på Norway Cup onsdag, var tidligere «X Factor»-finalist Atle Pettersen.

Også han lanseres som en av årets «Skal vi danse»-deltagere i tirsdagens Se og Hør, men heller ikke han vil bekrefte om han blir å se på dansegulvet i høst.

- Nei, det vet jeg ikke. Jeg vet ikke om jeg skal være med ennå. Vi får se, sier en Pettersen til Seher.no.

TV 2 har i likhet med tidligere år, gitt årets deltakere munnkurv før de selv offentliggjør årets kjendis-dansere. Det skal skje på TV 2-huset i Oslo fredag 12. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Anna Anka skal delta i «Skal vi danse»

Se Rachel Nordtømme og Atle Pettersen snakke om «Skal vi danse»-ryktene her:[obj:media:9844]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer