RØK UT: Axel Stensholt Heiberg måtte reise hjem fra Paradise Hotel torsdag, etter at Aurora Gude valgte å beholde Nicolai Bennis. Foto: TV3
RØK UT: Axel Stensholt Heiberg måtte reise hjem fra Paradise Hotel torsdag, etter at Aurora Gude valgte å beholde Nicolai Bennis. Foto: TV3Vis mer

- Det ble voldsomt

Axel Heiberg tar Aurora Gude i forsvar etter «Paradise»-krangelen.

KRANGEL: Det brøt ut en krangel under torsdagens parseremoni, etter at Aurora Gude tidligere i uken hadde løyet til Mats Slyngstad. Foto: TV3
KRANGEL: Det brøt ut en krangel under torsdagens parseremoni, etter at Aurora Gude tidligere i uken hadde løyet til Mats Slyngstad. Foto: TV3 Vis mer
GODE VENNER: Axel har fått et godt forhold til Aurora Gude etter Paradise-exiten. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
GODE VENNER: Axel har fått et godt forhold til Aurora Gude etter Paradise-exiten. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
FORBEREDT: Axel sier han var forberedt på å ryke, men ble samtidig veldig skuffet. Foto: TV3
FORBEREDT: Axel sier han var forberedt på å ryke, men ble samtidig veldig skuffet. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at Axel Stensholt Heiberg (23) torsdag fikk beskjeden om at han måtte reise hjem fra «Paradise Hotel», brøt det ut en krangel under parseremonien. Aurora Gude (21) hadde nemlig løyet til Mats Slyngstad (21) tidligere i uken, og det ble hett da Gude ble konfrontert med det hele.

- For min egen del var det tilfredsstillende å legge alle kortene på bordet. Jeg hadde ingenting å tape på det. Men jeg syntes Aurora fikk litt vel mye pepper. Hun fortjente ikke det. Det ble voldsomt, men vi er vant til det der inne, sier Axel til Seoghør.no.

Nøtterøy-gutten måtte reise hjem etter kun fire dager inne på hotellet. Han stilte seg bak Gude. Der stod også Nicolai Bennis (22), som Aurora til slutt valgte. Det etter at hun hadde sagt til Axel at han kunne stå bak henne.

- Å ryke syntes jeg var veldig veldig kjipt. Jeg skulle absolutt ønske jeg kunne være der mye lenger. Men jeg gikk ut med hevet hode. På Paradise Hotel er hver dag en bonus. Jeg følte meg ikke lurt av Aurora. Det var noen fugler som kvitret tidligere på dagen, så jeg visste jeg lå tynt an. Jeg var forberedt på å ryke, forklarer Stensholt Heiberg.

Selv om Gudes valg sørget for hjemreisebillett til Axel, bærer han ikke nag overfor henne. I dag møtes de ofte, og er gode venner.

- Aurora og jeg har et godt forhold. Vi bor bare ti minutter unna hverandre, og omgås ofte. Jeg ble mye bedre kjent med henne hjemme i ettertid, enn inne på hotellet med kameraer og spill.

23-åringen lot seg begeistre av Ann Marielle Lipinska (24) inne på hotellet. De to var på en date sammen, der det både ble kyssing og BH-trøbbel. Kontakten med Ann Marielle har imidlertid falmet.

- Jeg har svært lite kontakt med Ann Marielle nå, men jeg fikk et godt øye til henne der inne, sier Axel til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Her mister Ann Marielle kontroll på BH-en