Cathrine Larsåsen:

- Det ble visst enda en guttemann til hos oss

Tidligere stavhopper Cathrine Larsåsen avslører kjønnet på den kommende babyen.

AVSLØRER KJØNNET: Friidrettsjenta Cathrine Larsåsen og samboeren Morten Jensen kan røpe at de venter nok en gutt. Foto: Privat/ Se og Hør
AVSLØRER KJØNNET: Friidrettsjenta Cathrine Larsåsen og samboeren Morten Jensen kan røpe at de venter nok en gutt. Foto: Privat/ Se og Hør Vis mer

I slutten av april kunne Se og Hør avsløre at friidrettsjenta Cathrine Larsåsen (31) og samboeren Morten Jensen (35) venter sitt andre barn.

Nå kan paret avsløre at de venter en liten gutt i slutten av oktober.

- Det ble vist enda en guttemann til hos oss, men det gleder vi oss stort over. Jeg trives veldig godt som gutte-mamma, sier Cathrine til Se og Hør.

GLEDER SEG: Tidligere stavhopper Cathrine Larsåsen og samboeren, den danske lengdehopperen Morten Jensen, skal bli tobarnsforeldre. Her er paret på Se og Hørs Kjendisgalla i 2014, under Cathrines forrige graviditet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GLEDER SEG: Tidligere stavhopper Cathrine Larsåsen og samboeren, den danske lengdehopperen Morten Jensen, skal bli tobarnsforeldre. Her er paret på Se og Hørs Kjendisgalla i 2014, under Cathrines forrige graviditet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

I fin form

Til tross for at hverdagen kan bli hektisk, er ikke stavhopperen i tvil om at hun gleder seg til å bli tobarnsmor, og til at sønnen Loui (3) blir storebror.

- Det blir stort for Loui å få en lillebror i huset. En ny lekekamerat og en bestevenn for livet, med felles interesser.

På Instagram deler Cathrine flere råd og treningstips for gravide via videoer og bilder. Selv har hun ikke hatt noen særlige utfordringer med svangerskapet så langt.

- Graviditeten går som en drøm. Jeg kan trene og gjøre alt som normalt. Jeg hadde også en superfin graviditet med førstemann, så jeg føler meg ekstremt heldig som kan ha det på denne måten når jeg tross alt vet hvor hardt en graviditet kan være for noen, forteller hun.

Saken fortsetter under bildene.

Foto: Privat/ Se og Hør
Foto: Privat/ Se og Hør Vis mer
Foto: Privat/ Se og Hør
Foto: Privat/ Se og Hør Vis mer
RØPER KJØNNET: Cathrine Larsåsen og Morten Jensen avslører kjønnet på sitt kommende barn med denne søte bildeserien. Foto: Privat/ Se og Hør
RØPER KJØNNET: Cathrine Larsåsen og Morten Jensen avslører kjønnet på sitt kommende barn med denne søte bildeserien. Foto: Privat/ Se og Hør Vis mer

Flyttet til Oslo

24. oktober har Cathrine og Morten termin, så enn så lenge nyter duoen det deilige sommerværet de allerede har fått servert.

- Vi nyter sommerdagene som nye Oslo-borgere, og pakker frem Loui sine gamle baby-ting, sier hun til Se og Hør.

Inntil i fjor høst var Cathrine og Morten bosatt i København, men før jul flyttet duoen til Norge.

- Årsaken var at jeg ville tilbringe mer tid med pappa. Han er nemlig rammet av den uhelbredelige og dødelige sykdommen ALS, eller amyotrofisk lateral sklerose, har Cathrine fortalt til Se og Hør.

- Kysser magen hver dag

Tidligere i år sto hun og pappa Johnny Larsåsen (65) frem i Se og Hør og fortalte åpenhjertig om den tøffe tiden de går gjennom.

- Pappa gleder seg like mye som meg og Morten til den nye babyen kommer til høsten. Også̊ vesle Loui gleder seg til å få en bror eller søster, uttalte hun den gang.

- Han kysser magen min hver dag og snakker til babyen. Det smelter et mamma-hjerte fullstendig, fortalte Cathrine, som ikke hopper stav lenger, men som likevel trener for fullt.

Farens ALS-sykdom ble kjent våren 2017, og den gang fortalte Cathrine om hvordan hun opplevde farens uhelbredelige diagnose i et intervju med VG.

Da trakk hun blant annet frem den gode støtten fra samboer Morten:

- Jeg tenker og gråter mye, men Morten løfter meg opp igjen. Han er sterkere enn meg og kan si: «Faren din er akkurat den samme i dag som han var i går. Du har ikke mistet pappaen din!». Det er ikke alltid så lett, men Morten gjør det enklere, sa Cathrine i avisintervjuet.

LES OGSÅ: - Vil savne gutten min