«Jakten på kjærligheten» 2017:

- Det ble veldig varmt inni rommet der

«Jakten på kjærligheten»-bonden Beatrice Fjell blir helt satt ut når en gammel bekjent kommer på speeddate.

«Jakten»-bonden Beatrice Fjell blir varm i toppen når hun møter en gammel bekjent på speeddate i TV 2-programmet. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): For et par uker siden ble det kjent hvilke fire bønder som skal lete etter en partner i årets sesong av «Jakten på kjærligheten».

Blant dem er Beatrice Fjell (24), og i kveldens episode skal hun og de andre tre bøndene møte frierne sine for første gang - på speeddate.

Én av frierne til Beatrice er imidlertid ikke helt ukjent for henne. Tor Jonas Wilhelmsen, eller «TJ» som han blir kalt, er nemlig en slags «hemmelig beundrer». Og møtet mellom de to blir ganske så hett og intenst.

  • Se klipp fra speeddaten øverst i saken!

- Jeg ble veldig satt ut, for jeg syntes jo han var veldig kjekk! Jeg merket at det ble ganske fort varmt inn i det rommet, forteller Beatrice lattermildt til Se og Hør.

SAMME HÅR: «Jakten»-bonde Beatrice Fjell hadde møtt frieren «TJ» før speeddaten i TV 2-programmet. Likevel ble daten av det intense slaget. Foto: TV 2
SAMME HÅR: «Jakten»-bonde Beatrice Fjell hadde møtt frieren «TJ» før speeddaten i TV 2-programmet. Likevel ble daten av det intense slaget. Foto: TV 2 Vis mer

- Ble stående og stirre

Tidenes yngste, kvinnelige «Jakten»-bonde oppleves som sprudlende og snakkesalig på skjermen, men 24-åringen innrømmer at hun mistet munn og mæle overfor TJ.

- Det gikk veldig fort, men det var veldig intense fem minutter. Det ble veldig varmt inni rommet der, jeg måtte sitte og vifte meg litt i ansiktet, hehe. Men det ble på en måte litt kleint også, jeg klarte ikke å komme med de spørsmålene jeg hadde forberedt, for jeg ble så satt ut. Men vi begynte bare å le av det, heldigvis! Men han virket så rolig og avslappet, og jeg tror jeg ble litt stresset av det også, legger hun til.

Vanligvis har ikke «Jakten»-bøndene møtt sine håpefulle friere før de møtes til speeddate på Hoel gård ved Mjøsa. For Beatrice sin del, var altså TJ et unntak:

BLE BETATT: Beatrice flørtet med TJ under speeddaten. Foto: TV 2
BLE BETATT: Beatrice flørtet med TJ under speeddaten. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg jobbet i en bar i Sandvika, og så var han i en bursdag til en venninne av meg der. Jeg var invitert, men kunne ikke komme siden jeg skulle jobbe. Jeg visste ikke hvem han var før det. Men den kvelden så kom han bort og skulle bestille noe i baren. Jeg så på hele ham at han lyste opp, og han ble stående så innmari lenge og stirre, minnes hun.

UTVALGT: Beatrice Fjell (24) er en av fire bønder som får lete etter kjærligheten på TV i «Jakten på kjærligheten». Her får hun beskjeden fra programleder Katarina Flatland, etter å ha mottatt bunken med frierbrev. Video: TV 2 Vis mer

«Jakten»-bonden tilføyer at det faktisk var deres felles venninne som sendte inn frierbrevet til TV 2-programmet.

- Jeg tror ikke han turte helt å gjøre det selv, at han syntes det var litt skummelt. Men han visste at hun skulle skrive inn for ham, altså! forsikrer Beatrice.

- Tiden stoppet opp

Til Se og Hør forteller Tor Jonas at det stemmer at han følte seg veldig rolig under speeddaten, men at det ikke nødvendigvis bare var en fordel.

- Jeg fikk en veldig god følelse av energien hennes, og jeg tror hun gjorde meg veldig rolig. Men jeg opplevde også at jeg kanskje ble litt for rolig. Tiden stoppet litt opp idet jeg forsvant i øynene hennes. Hun var veldig lett å prate med, men jeg drømte meg litt bort mens jeg satt der, innrømmer han.

- Beatrice forteller at hun syntes det ble litt varmt og intenst underveis i daten. Er du enig?

- Ja, det ble ganske hett! Jeg var redd for å bli grilla, men det var ikke helt sånn det gikk for seg! Varmt ble det, men på en veldig positiv måte, legger han muntert til.

HOLDT HODET KALDT: TJ innrømmer at han likevel ble satt ut av Beatrice Fjell. Foto: TV 2
HOLDT HODET KALDT: TJ innrømmer at han likevel ble satt ut av Beatrice Fjell. Foto: TV 2 Vis mer

TJ kan også bekrefte at deres aller første møte fant sted i den nevnte baren i Sandvika.

- Jeg fikk ikke så mye ut av det møtet, annet enn at jeg ble veldig nysgjerrig på å bli mer kjent med henne. Hun har jo en utstråling som jeg ble veldig betatt av, røper han.

Når det gjelder frierbrevet som ble sendt inn til «Jakten»-produksjonen på hans vegne, forteller frieren at han var usikker på om han skulle gjøre det eller ikke. Dét endte altså med at venninnen måtte få ut finger'n på hans vegne.

- Venninnen min ble lei av at jeg konstant gikk og dagdrømte om Beatrice, men ikke hadde motet til å sende brev!

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Brøt ut i sinne da Emmy-prisen glapp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer