- Det ble veldig trist

Frode Rønnings skader gjorde at han måtte trekke seg fra «Mesternes Mester».

TÅREVÅTT ØYEBLIKK: I lørdagens episode fortalte Rønning de andre deltagerne at han måtte si stopp. - Med respekt for dere og med tanke på meg selv og helsa, ryggen som jeg har slitt med i noen dager, og knærne også,  så velger jeg å trekke meg. Foto: NRK
TÅREVÅTT ØYEBLIKK: I lørdagens episode fortalte Rønning de andre deltagerne at han måtte si stopp. - Med respekt for dere og med tanke på meg selv og helsa, ryggen som jeg har slitt med i noen dager, og knærne også, så velger jeg å trekke meg. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: Lørdag var det klart for en ny episode av «Mesternes Mester» på NRK, hvor tidligere idrettsstjerner trosser smerter fra gamle skader og konkurrerer i intens varme på Kypros.

Lørdag tok dramatikken imidlertid en ny vending, da den tidligere skøyteløperen Frode Rønning (51) overrasket alle de andre deltagerne med at han ville trekke seg fra konkurransen.

- Kan jeg få si noe? Først vil jeg si at det er kjempeartig og fint å være her. Jeg har hatt det fint og trives godt. Jeg er trygg i kveld og sitter på den rette siden og er ikke i noen fare, men med respekt for dere og med tanke på meg selv og helsa, ryggen som jeg har slitt med i noen dager, og knærne også,  så velger jeg å trekke meg, sa han i episoden.

Til Seher.no utdyper han:

- Jeg måtte trekke meg, jeg hadde ikke noe valg. Det var helt umulig for meg å fortsette, for jeg hadde ikke klart å fullføre noe av de fysiske øvelsene. Jeg hadde problemer med knærne etter at jeg hadde trent litt hardt for å komme i form før serien, forklarer han.

Det har også gått hardt for seg med deltagernes helse i «Mesternes Mester». I en episode hvor det var fysiske utfordringer, fikk Rønning nemlig en ordentlig smell i ryggen under en av lagøvelsene.

- Da var jeg ganske gåen i ryggen. Dersom jeg hadde fortsatt, kunne det skjedd verre ting, og jeg hadde nok ikke klart å fullføre de neste fysiske øvelse. Jeg hadde ikke noe valg, og følte det var rettferdig for resten av gjengen å trekke meg, sier han til Seher.no.

Rønning kom med avsløringen da deltagerne satt og nøt middagsmaten i lørdagens episode, og flere av deltagerne, samt programleder Dag Erik Pedersen ble tatt på senga. Og den tidligere skøyteløperen måtte selv tørke noen tårer da han tok ordet.

- Jeg har gruet meg til å se episoden, siden jeg ble så lei meg. Det kom jo noen tårer, og det var leit, dessverre. Det ble et følelsesladet øyeblikk da jeg skulle se alle i øynene og fortelle dem at jeg ville trekke meg. Det ble veldig trist, men det var det riktige å gjøre for meg, sier 51-åringen til Seher.no.

Rønning valgte imidlertid å bli igjen på Kypros i to uker på ferie, og i den tiden ble han også bra i ryggen etter «Mesternes Mester»-skaden.

Rønning var imidlertid ikke den eneste av deltagerne i NRK-serien som slet med skader under innspilling. Trine Haltvik har tidligere fortalt til Seher.no at hun slet med tre sener i den ene skulderen som nesten var avrevet.

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke behov for oppmerksomhet