Brudd for Sarah Silverman og Michael Sheen:

- Det ble vanskelig å bo i hvert sitt land

Etter fire år har Hollywood-paret valgt å gå fra hverandre.

HVER TIL SITT: Sarah Silverman og Michael Sheen har bestemt seg for å gå fra hverandre. Her er de sammen på MET-gallaen i 2014. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB scanpix
HVER TIL SITT: Sarah Silverman og Michael Sheen har bestemt seg for å gå fra hverandre. Her er de sammen på MET-gallaen i 2014. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Komiker Sarah Silverman (47) og skuespiller Michael Sheen (49) har gått fra hverandre. Det melder E! Online - men det var Silverman som selv meldte om bruddet på sin egen Twitter-konto. Det etter et fire år langt forhold.

I tweeten valgte hun å ordlegge seg som Gwyneth Paltrow gjorde da hun skilte seg fra Chris Martin.

Mistet gnisten

«Den flotte Michael Sheen og jeg har bevisst gått fra hverandre over juleferien. Eller, ikke over julen, som om det var dét som avsluttet forholdet. Ingen krangel. Vi lever bare i ulike land og det ble tøft. Så tenkte bare å si det til dere så dere slutter å spørre; hvordan går det med Michael/ Sarah?»

Silverman og Sheen har datet siden 2014, da de møttes under innspillingen av tv-serien «Masters Of Sex». Og da komikeren besøkte tv-showet til Jimmy Kimmel, snakket hun ut om hvor mye lykkelig hun var sammen med Sheen.

- Jeg er så lykkelig over at han er en del av livet mitt, og at jeg får være en del av hans. Jeg tror aldri at jeg helt visste hva kjærlighet var.

GLED FRA HVERANDRE: Silverman ønsker nå at venner og familie skal slutte å spørre om hvordan det går med henne OG Michael. De er nemlig ikke et par lenger. Foto: NTB scanpix
GLED FRA HVERANDRE: Silverman ønsker nå at venner og familie skal slutte å spørre om hvordan det går med henne OG Michael. De er nemlig ikke et par lenger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun har derimot uttalt at de aldri kom til å gifte seg, noe som da viste seg å stemme. Sheen, som bor i Storbritannia, har foreløpig ikke kommentert Silvermans bruddmelding offentlig.

USJENERT: I filmen «Take This Waltz» (2011) spiller Michelle Williams og Sarah Silverman sammen i nakenscene - og viser samtidig at de kaster seg på det som kan være den nye trenden: Å la kjønnshårene gro. Video: Joes Daugther Vis mer Vis mer Vis mer

Før hun møtte Sheen, var hun faktisk sammen med den verdenskjente komikeren Jimmy Kimmel - som hun altså erklærte sin kjærlighet til Michael Sheen overfor i talkshowet hans.

Etter fem år som kjærester, gikk de imidlertid fra hverandre våren 2008. Sheen har på sin side blant annet vært romantisk involvert med skuespiller Rachel McAdams. De gikk fra hverandre i 2013.

I Twitter-krig

Det er ikke bare kjærlighetslivet komikeren har fått oppmerksomhet for de siste årene. En intens Twitter-diskusjon skapte blant annet overskrifter nylig.

Tidlig i januar bestemte hun seg for å ta tak i en Twitter-bruker som hadde svart henne med ordet «cunt», som er et stygt slangord for det kvinnelige kjønnsorgan.

Sarah, som selv er kjent for sin bruk av friske gloser, bestemte seg for å ta til motmæle.

I stedet for å fordømme ham, prøvde humorprofilen å forstå seg på personen som raste mot henne bak tastaturet.

«Jeg tror på deg. Jeg leser på tidslinjen din, og jeg ser hva du driver med og at ditt raseri er sløret med smerte. Men, du vet. Jeg kjenner igjen følelsen. Forresten. Ryggen min er også jævlig vond», skrev hun og refererte til ryggproblemene som Twitter-brukeren selv hadde nevnt på sin egen profil.

Hun fulgte opp med et kjærlighetsbudskap: «Se hva som skjer når du velger kjærlighet. Jeg ser det i deg.», skrev Sarah - til uventet respons.

Twitter-brukeren «Jeremy Jamrozy» la seg nemlig flat og fortalte åpenhjertig om sin smerte. «Jeremy» skriver at han ble seksuelt misbrukt i åtteårsalderen, noe som har satt dype spor i psyken hans.

Sarah Silvermans respons tok verden med storm. Blant annet The Independent og CBC har omtalt saken. Ifølge en ny statusoppdatering fra @jeremy_jamrozy, har omsorgen fra komikeren gitt ham ny giv.

«Takk til alle som har støttet meg økonomisk, følelsesmessig og med donasjoner. Dette er mer enn jeg kunne ha ønsket. (...) Takk, alle sammen. Dere viste meg mye på få dager. Elsker dere alle», skrev «Jeremy». ​​

LES OGSÅ: Derfor er fansen overbevist om hva babyen skal hete