Sandra Lyng om fødselsdepresjonen:

- Det ble tøft, det var et sjokk

Artisten forteller om hvor vanskelig det var å ikke klare å trøste.

MAMMA: I oktober ble Sandra Lyng mamma for første gang. De første månedene ble imidlertid mer utfordrende enn forventet. Her med forloveden Lasse Joachim Langerud på Universals sommerfest i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MAMMA: I oktober ble Sandra Lyng mamma for første gang. De første månedene ble imidlertid mer utfordrende enn forventet. Her med forloveden Lasse Joachim Langerud på Universals sommerfest i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart ett år siden Sandra Lyng (31) og forloveden Lasse Joachim Langerud (35) kunne dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

I oktober ble paret foreldre, og den lille gutten fikk navnet Sander. Den stolte moren delte den gang et bilde av sønnen på Instagram, og siden har sangeren fortsatt med å dele hyppig av livet som småbarnsmor på bildedelingstjenesten.

Den første tiden som nybakt mor ble imidlertid mer utfordrende enn det sangeren fra Mosjøen hadde sett for seg.

- Gråt hele tiden

I mars skrev Lyng et ærlig innlegg på Instagram der hun fortalte at hun i tiden etter fødselen hadde gått inn i en mild fødselsdepresjon. Dette som følge av sønnens mange plager, deriblant kolikk.

Innlegget fikk mye oppmerksomhet, og da hun gjestet «God morgen Norge» på TV 2 mandag, snakket hun åpenhjertig om temaet.

Med et barn som gråt og hadde det vondt, fikk også Lyng det vondt.

- Det ble tøft. Det var et sjokk. Jeg hadde gledet meg så utrolig mye til å møte han, også får man ikke kontakt på en måte, for han gråt hele tiden, sa Lyng da hun gjestet «God morgen Norge».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.