BRUDD: Jakten-bonden Tor Magne Egge og TV-frieren Ann Julie Bjørgulfson, gikk hvert til sitt i vinter.  Foto: TV 2
BRUDD: Jakten-bonden Tor Magne Egge og TV-frieren Ann Julie Bjørgulfson, gikk hvert til sitt i vinter. Foto: TV 2Vis mer

- Det ble slutt i vinter

Lykken varte ikke for «Jakten på kjærligheten»-paret.

SEOGHØR.NO: For to år siden kunne Se og Hør avsløre at Tor Magne Egge og Ann Julie Bjørgulfson hadde blitt kjærester etter deltakelse i «Jakten på kjærligheten».

– Ann Julie er ei flott jente. Nå er ikke jeg en mann av store ord, men jeg kan trygt si at jeg har forelsket meg, konstaterte 34-åringen tilfreds den gang.

Nå er forholdet over.

Til Dagbladet sier han at det ikke var lett.

FLØRTET: Jakten-deltakerne fant kjærligheten i programmet. Nå er det slutt. Foto: TV 2
FLØRTET: Jakten-deltakerne fant kjærligheten i programmet. Nå er det slutt. Foto: TV 2 Vis mer

- Forholdet ble slutt allerede i vinter, det er bare ingen som vet om det ennå.  Det var et tungt brudd for oss begge, men nå er jeg åpen for å finne meg ei ny jente, sier Egge til Dagbladet.

Da de to møttes i datingprogrammet, var det en dramatisk start. Cecilia Watnan var jente som skulle på romantisk kjærlighetstur med Egge, men de fant ut at følelsene ikke var der, rett før de skulle dra.

FANT LYKKEN PÅ TV: Tor Magne Egge fulgte rådet fra Jakten-programleder Marthe Sveberg (bildet) da forholdet til hans utvalgte i programmet, Cecilia Watnan ikke utviklet slik han håpet på. Han ba isteden med Cecilias finalemotstander med på tur.
FANT LYKKEN PÅ TV: Tor Magne Egge fulgte rådet fra Jakten-programleder Marthe Sveberg (bildet) da forholdet til hans utvalgte i programmet, Cecilia Watnan ikke utviklet slik han håpet på. Han ba isteden med Cecilias finalemotstander med på tur. Vis mer

Forholdet var dermed over før det hadde begynt.

Da programleder Marthe Sveberg foreslo for Tor Magne at han kunne ringe «nummer to» Ann Julie Bjørgulfson, grep den blide bonden sjansen. Dermed ble det de to som satte seg på flyet til Nice!

– Det var hele tiden veldig jevnt mellom Cecilia og Ann Julie. Det som gjorde at jeg først falt ned på Cecilia, var nok at hun er mer flørten og frampå av seg. Jeg ble litt sjarmert av det, forklarte Tor Magne til Se og Hør den gang.

– Jeg var jo usikker på om Ann Julie ville takke ja til invitasjonen om å bli med på tur – i og med at jeg først hadde dumpet henne. Heldigvis gjorde hun det, sa han da.

LES OGSÅ: - Jakten på kjærligheten har forandret meg