- Det ble skikkelig heftig

Lene Marlin forteller hva som skjedde da hun nylig våget seg opp på scenen igjen.

- Det ble skikkelig heftig
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Lene Marlin (32) er tilbake i rampelyset som deltaker i «Hver gang vi møtes», etter flere år med en mer tilbaketrukket profil.

For kometkarrieren, som startet da hun var knapt 18 år, førte til sorte hull i hukommelsen og et ønske om å være alene. Men innimellom overrasker 32-åringen seg selv med spontane skritt ut i offentligheten, som da hun gjorde en impulsiv opptreden på en bar i New York nylig.

- På scenen er det ei jente som spiller, hun har en veldig utakknemlig jobb, for alle prater og bråker. Så sier hun at hun skal ta seg en pause, og at om noen har lyst, så må de gjerne komme opp og gjøre noe. Så tenkte jeg «koffor ikkje!» og gikk opp og tok en låt, avslører hun overfor VG.

Lene Marlin har ikke gitt ut plate siden «Twist The Truth» i 2009, og den spontane turen opp på scenen gikk ikke helt som hun hadde tenkt.

- Det ble helt stille. Jeg tenkte, nei, dette skulle jo bare være litt sånn i bakgrunnen, men plutselig lyttet alle. Etterpå kom det masse folk bort, sa de kjente noen i et plateselskap, sa at dette måtte jeg gi ut, at jeg måtte gjøre noe med musikken min. Det ble skikkelig heftig, forteller hun til VG.

Selv om hun har solgt flere millioner plater på verdensbasis og fire album, var det altså ingen på baren i New York som kjente henne igjen. Og Lene, i mer kjent stil, holdt munn.

- Nei, jeg sa ingenting. Men vi fikk gratis drinker resten av kvelden.

Også i 2003 overrasket Lene Marlin med en uplanlagt opptreden. På baren Frognerveien 6 i Oslo entret hun scenen etter en konsert med artisten Johnny Hide.
 
I kveld kan du se Lene Marlin bli rørt til tårer når hun hedres av de andre artistene i «Hver gang vi møtes» på TV 2 klokken 20.00. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her!

LES OGSÅ: - Jeg angret veldig dagen etterpå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer