NORD MOT SØR: Slik ser symbolene for de nye lagene i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen» ut. Foto: TV3
NORD MOT SØR: Slik ser symbolene for de nye lagene i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen» ut. Foto: TV3 Vis mer

- Det ble så mye banning at vi måtte be dem dempe seg

Årets nye vri under «Robinson»-innspillingen ga uventede resultater.

SEHER.NO: Skogbrann, ulykker og sykdom blant delagerne og utbrudd av denguefeber hos produksjonscrewet er bare noen av de mange utfordringene som i år har stukket kjepper i hjulene for innspillingen av TV3s realityserie «Robinson-ekspedisjonen».

Men til tross for at TV-kanalen måtte flytte hele innspillingen tvers over Malaysia, lyktes de til slutt å kåre en vinner.

Landsdelskamp

Og til tross for at planene ble amputert på grunn av evakuering etter denguefeber-utbruddet, avslører Christer Falck (40) at TV-seerne kan vente seg en mer følelsesladet «Robinson»-utgave enn noengang tidligere.

Denne gangen blir deltakerne ikke bare delt inn tilfeldig i lag, men etter hvilken landsdel de kommer fra.

- Det blir Sør-Norge mot Nord-Norge, champagne-kulturen fra Oslo Vest mot tørrfisk og Oluf. Og det tok ikke lang tid før deltagerne knyttet bånd med sine lagkamerater, sier programleder Christer Falck til Seher.no.

Mye banning

Falck - som har far fra Harstad og mor fra Blommeholm i Bærum - hevder han identifiserte seg med begge lagene. Men en ting overrasket den tidligere Robinson-vinneren.

- Jeg var ikke klar over at det skulle bli så mye banning blant deltakerne fra nord. Det var mange ord som «hæstkuk» og andre ord jeg ikke vil gjengi. Det blir nok mye mer «piping» i sendingene i år enn tidligere.

Selv om TV-produsentene prøvde å få de frittalende deltakerne til å begrense språkbruken, fortsatte kraftsalvene foran mikrofonene.

- Vi prøvde å få dem til å dempe seg, men å be en nordlending om ikke å banne, er vel som å sette brennevin foran en alkoholiker og be han om ikke å drikke, sier Christer spøkefullt.

- Mer gråting enn noensinne
Banneordene var imidlertid ikke de eneste følelsene preget deltakerene.

- Jeg tror aldri det har vært så mye grining blant Robinson-deltakerne som i år. Det er interessant å se hvor nært folk kommer andre personer som de bare har kjent en kort stund, sier han til Seher.no

«Robinsonekspedisjonen» kommer på TV3 til høsten. Endelig premieredato er ikke fastsatt.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som elefantmannen