- Det ble rett og slett for mye

«Robinson»-Kathrine og Hans Petter Buraas har flyttet fra hverandre.

SINGEL IGJEN: «Robinson»-deltakeren Kathrine Pehrsson har flyttet for seg selv, etter fem måneders samboerskap med den tidligere OL-vinneren i slalåm, Hans Petter Buraas. Foto: Anders Myhren, Seher.no
SINGEL IGJEN: «Robinson»-deltakeren Kathrine Pehrsson har flyttet for seg selv, etter fem måneders samboerskap med den tidligere OL-vinneren i slalåm, Hans Petter Buraas. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Drøye fem måneder etter at «Robinson»-deltakeren Kathrine Pehrsson (26) flyttet inn sammen med den tidligere OL-vinneren Hans Petter Buraas (34), har lykken tatt slutt for kjendisparet.

Pehrsson sier til Her og Nå at hun tror vektproblemene hun slet med i etterkant av realityserien på TV3, er en av grunnene til at forholdet ikke fungerte.

- Jeg innser nå at jeg ikke burde hatt kjæreste så kort tid etter at jeg kom fra Malaysia. I månedene etter «Robinson» var jeg totalt forvirret på grunn av spiseproblemene. Det ble rett og slett for mye, sier hun til Her og Nå.

Pehrsson - som til daglig blant annet jobber som glamourmodell - har tidligere fortalt til Seher.no hvordan moren begynte å gråte, etter at Kathrine raste 13 kilo ned i vekt.

- Det rare er at jeg ikke følte meg tynn selv, men alle andre så det jo, sa hun til Seher.no i september.

Pehrsson hevder imidlertid at hun har fått kontroll på kroppen igjen etter at hun flyttet for seg selv.

- Først etter at det ble slutt mellom oss, har jeg våknet. Jeg har aldri hatt det så bra som nå, sier hun til Her og Nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Skjulte nakenbilder for foreldrene