BLE STYRT: - Det var regissert, de ville få ut det ekstra, forteller Anka i et intervju med svensk P4, ifølge Expressen. Foto: Scanpix
BLE STYRT: - Det var regissert, de ville få ut det ekstra, forteller Anka i et intervju med svensk P4, ifølge Expressen. Foto: ScanpixVis mer

- Det ble regissert

Anna Anka hevder svensk TV styrte Hollywoodfruene.

SEHER.NO: Svensk TV3s seersuksess "Svenske Hollywoodfruar" har i høst vært en enorm seersuksess, og programmet har tilsynelatende skildret de svenskene kvinnenes hverdag i Hollywood.

Nå går imidlertid Anna Anka (38) - som gjennom programmet har blittt kjent for sine mange kontroversielle uttalelser - ut og innrømmer at det ikke er tilfellet, og at det er mye som er regissert.

- Det var et manus de ville ha. De sier til deg hva de vil ha ut av scenene og hvordan det skal være, sier hun i et radiointervju med P4, ifølge svenske Expressen.

Anka sier ifølge Expressen at ikke alt TV-seerne har fått sett er reelt, og at de ble styrt av TV-teamet.

- Ja, absolutt. Og det samme med modellbyrået og min datter og alt det der. Det var jo styrt. Det var jo ingenting som jeg ville gjøre, men det ville de ha for TV-produksjonen, alt er jo tilgjort, sier hun.

38-åringen nekter imidlertid på at hele serien er falsk.

- Ikke falsk. Men det var regissert, de ville få ut det ekstra, sier hun.

TV-serien "Svenske Hollywoodfruar" fulgte Anna Anka, Maria Montazami og Anna-Nicole Winter. Anka på sin side, ble filmet mye i sitt Hollywoodhjem sammen med artist-ektemannen Paul Anka og deres barn. I dag har paret imidlertid valgt å gå hver til sitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  Vi elsker hverandre og er sammen