FIKK TRØST: Anders Ringdal Strøm i "Reaching Horizons" fikk trøst av de andre deltagerne, blant annet Pernille Svensen Øiestad, etter å ha røket ut av årets "X Factor" på TV 2. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK TRØST: Anders Ringdal Strøm i "Reaching Horizons" fikk trøst av de andre deltagerne, blant annet Pernille Svensen Øiestad, etter å ha røket ut av årets "X Factor" på TV 2. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det ble nesten noen tårer

Men de slagne X Factor-guttene var sikre på en sjokktidlig exit.

Se videointervjuet med "Reaching Horizons"-gutta nederst i saken!

SEHER.NO: Gabrielle, Mari, No Name - No Fame, Pernille, Rikke, Shackles, Stine, The Johnsen Sisters, Tommy og Chand. Alle disse er videre til den neste finalerunden av "X Factor". Like lykkelige var derimot ikke guttene i "Reaching Horizons", som måtte ta den tunge veien ut av konkurransen.

Etterpå var de to, Per Fredrik «Pelle» Åsly og Anders Ringdal Strøm, en slagen duo - men likevel fortsatt fattet.

- Vi gjorde vel ingen feil, men sjangeren vår er nok ikke noe som passer alle og går rett hjem i stua til folk. Men vi håper at de som liker power metall liker dette, det er de vi spiller for, sier Anders og Per Fredrik til Seher.no i minuttene etter at de fikk den triste beskjeden av dommerne mens de sto på scenen.

"Reaching Horizons" måtte ut i duell med Lise Mæland. Akkurat det gjorde at heavy-rockerne fra Sandefjord ante hva som ville komme.

- Lise er ekstremt god, og jeg skjønner ikke hvorfor hun måtte synge om igjen. Det var vel noe med at tiden hennes ikke strakk til. Men Lise har noe spesielt, og jeg visste at vi skulle ryke når vi skulle opp mot henne. Folk har heller lyst til å se en jente som oppfører seg som en gudinne enn to metall-rockere, medgir de.

- Ble det noen tårer?

- Det ble nesten noen tårer, men bare på innsiden. Det er ikke sånn at man må konsentrere seg om ikke å gråte. Vi har hatt en fantastisk tid her, forteller "Reaching Horizons"-duoen, som ser lyst på fortsettelsen.

- Vi har utviklet oss, og er glad for å ha kommet så langt. Vi tror på oss selv, og er stolte av at dommerne syntes vi var gode nok for finale - selv om vi spiller power metall. Vi har gjort noe vi er stolte av, sier Per Fredrik «Pelle» Åsly og Anders Ringdal Strøm til seher.no.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Hælene er hennes største frykt
Se videointervjuet med "Reaching Horizons"-gutta her:

[obj:media:8085]