- Det ble nesten for mye for meg

Her glemmer sykkelstjernen alt om Tour de France.

STERKT: Det var en følelsesladet Thor Hushovd som møtte datteren Isabel igjen etter målgang i Tour de France søndag.  Foto: SCANPIX
STERKT: Det var en følelsesladet Thor Hushovd som møtte datteren Isabel igjen etter målgang i Tour de France søndag. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Søndag endte den norske sykkelstjernen Thor Hushovd (32) på en tredjeplass i kampen om den grønne trøya i årets Tour de France.

Det så lenge ut til å gå nordmannens vei i den prestisjefulle sykkelkonkurransen, da han tidligere denne måneden vant den tredje etappen og satt 11 dager med den grønne poengtrøya.

Utover i løpet måtte imidlertid Hushovd se seg slått av sine konkurrenter, og søndag ble han parkert av en overlegen Mark Cavendish på oppløpet.

Sykkelstjernen glemte imidlertid alt som heter sykkel og Tour de France, da han endelig fikk møte sin 16 måneder gamle datter, Isabel, igjen etter målgang, skriver VG.

Et drøyt kvarter etter at han var ferdig, trillet Hushovd rolig nedover Champs-Élysées, da han plutselig fikk øye på datteren og kona Susanne. 

Sykkelstjernen hadde da ikke sett Isabel siden før Tour de France startet, og møtet ble en sterk opplevelse for den tøffe nordmannen. 

- Det ble nesten for sterkt. Det er mye følelser inne i bildet, og omgivelsene her på Champs-Élysées gjør det ekstra spesielt. Det var sterkt å få holde henne igjen. Det ble nesten for mye for meg, sier en følelsesladet Hushovd, med datteren i armene, til VG.

Og det var en svært motvillig Isabel som måtte forlate pappas armer i det han skulle på dopingkontroll.

Lille Isabel brast nemlig ut i høylytt gråt og strakte armene tilbake mot pappaen.

Ifølge sykkelstjernen har det vært tungt å være borte fra datteren så lenge, og 32- åringen innrømmer at han til tider lurer på om det er verdt det.

- Jeg har stilt meg selv det spørsmålet noen ganger. Jeg har savnet henne og tenkt på henne mye hver dag. Et savn man ikke kan forklare eller sette ord på, sier han.

Men selv om årets Tour har kostet ham mye, er Hushovd fornøyd med egen innsats.

- Jeg vant den kanskje flotteste etappen og kjempet om den grønne trøya helt til mål, så jeg er kjempefornøyd med årets Tour, sier han til VG Nett.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er en god mann og en av de beste