Ana de Armas og Ben Affleck:

- Det ble litt for mye

Forteller åpenhjertig om all oppmerksomheten rundt forholdet.

EKSKJÆRESTER: Ben Affleck og Ana de Armas var sammen i rundt ett år. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB
EKSKJÆRESTER: Ben Affleck og Ana de Armas var sammen i rundt ett år. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Ben Affleck (49) er for tida tilsynelatende lykkelig sammen med artist Jennifer Lopez (52), etter at de ble gjenforent i fjor. Paret er nå også forlovet.

Før duoen hadde sin søte gjenforening, var imidlertid Affleck i et forhold med skuespillerkollega Ana de Armas (34).

I januar i fjor ble det kjent at Affleck og 16 år yngre de Armas hadde gjort det slutt etter nesten ett år som kjærester. Det meldte flere amerikanske medier.

Siden den gang har de begge holdt kortene tett til brystet om forholdet, men nå bryter 34-åringen tausheten om all oppmerksomheten som oppsto.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Grusomt

Duoen ble først koblet til hverandre i mars 2020, samtidig som pandemien tok verden med storm. I månedene etter ble de stadig observert sammen i Los Angeles, og i april kom bekreftelsen på at de hadde blitt et par.

I januar 2021 tok som nevnt lykken slutt. Gjennom året de var sammen, ble de ofte avbildet hånd i hånd av ivrige paparazzifotografer - på lik linje som andre Hollywood-par blir.

I et større intervju med ELLE, beskriver 34-åringen nettopp dette som «grusomt». Hun forklarer at all oppmerksomheten rundt forholdet gjorde at hun valgte bort filmbyen.

- Det er en av grunnene til at jeg forlot Los Angeles. Å gå gjennom det selv bekreftet tankene mine om at «dette ikke er stedet for meg å være». Det ble litt for mye. Det går ikke an å rømme. Det er ingen vei ut. Det er alltid følelsen av noe du ikke har, noe som mangler. Det er en by som holder deg engstelig, sier hun ærlig.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Nytt forhold

Skuespilleren, kjent fra filmer som «Knives Out» og «Deep Water» - hvor hun spilte mot Affleck - flyttet derfor fra Los Angeles etter sju år.

Før den tid bodde hun på Cuba, hvor hun er fra, og i Spania. Nå lever hun et lykkelig liv i New York med kjæresten, Tinder-grunnlegger Paul Boukadakis (38).

Som følge av den intense oppmerksomheten hun fikk da hun var sammen med Affleck, forteller de Armas at hun aldri googler seg selv lenger.

- Jeg slettet Twitter for tre år siden. Jeg har knapt vært på Instagram det siste året.

LES OGSÅ: - Bradley Cooper har funnet lykken på ny

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer