Victoria Tolaas og Safari Shabani:

- Det ble krasj

Victoria Tolaas ble overrasket da «71 grader Nord-Team»-makkeren kontaktet henne etter konkurransen.

UT PÅ TUR: Safari Shabani og Victoria Tolaas hadde aldri møtt hverandre før de skulle på tur sammen. Foto: Haakon Lundkvist / Discovery+
UT PÅ TUR: Safari Shabani og Victoria Tolaas hadde aldri møtt hverandre før de skulle på tur sammen. Foto: Haakon Lundkvist / Discovery+ Vis mer
Publisert

I februar var det premiere på «71 grader nord – team», det nyeste konseptet innenfor «71 grader nord»-universet. Blant sesongens kjendisduoer blir vi bedre kjent med blant andre Victoria Tolaas (22), kjent fra «Norges Tøffeste», og YouTube-profil og podkaster Safari Shabani (24).

Sammen skal duoen kjempe mot andre kjendisteam i tøffe konkurranser og vanskelige naturterreng.

På premierefesten, der Se og Hør var til stede, kunne Tolaas og Shabani fortelle at de ringte hverandre i forkant av konkurransen for å bli bedre kjent. De hadde nemlig aldri møtt hverandre før de skulle legge ut på Norgestur sammen.

- Folk fortalte oss om hverandre og sa at vi var ekstremt forskjellige. Jeg tror begge fikk det samme inntrykket. Vi ringtes på FaceTime og han var litt nervøs tror jeg, forteller Tolaas til Se og Hør.

- Jeg var veldig nervøs. Jeg har hørt folk si: «Stakkars deg, Victoria vil vinne alt og du er veldig chill», forklarer Shabani.

- Det ble jo krasj, det ble jo det, ler «Norges Tøffeste»-profilen.

- Trodde jeg hadde ødelagt

Det ble dermed en røff start på partnerskapet. Tolaas, som tidligere nevnt har deltatt i den fysiske konkurransen «Norges Tøffeste» på NRK, er hakket mer glad i konkurranser enn sin rolige partner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer