- Det ble ikke så mye tid sammen

Dansetreningen stakk kjepper i hjulene for Sandra Lyng Haugen og den L.A.-baserte kjæresten hennes.

OPPTATT: Sandra Lyng Haugens kjæreste, artist Martin Bjercke, dro hjem til Norge på juleferie fra L.A. Men til Se og Hør forteller «Mitt Dansecrew»-aktuelle Sandra at treningen gjorde at de fikk lite tid sammen. Her er paret i september 2014. Foto: Andreas Fadum
OPPTATT: Sandra Lyng Haugens kjæreste, artist Martin Bjercke, dro hjem til Norge på juleferie fra L.A. Men til Se og Hør forteller «Mitt Dansecrew»-aktuelle Sandra at treningen gjorde at de fikk lite tid sammen. Her er paret i september 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld hadde «Mitt Dansecrew» premiere på TV 2, der åtte norske kjendiser skal «breake» seg til topps med hvert sitt proffe dansecrew.

Sanger og «Idol Jr.»-dommer Sandra Lyng Haugen (27) var i ekstase etter å ha debutert i Stian Blipps nye danseprogram.

- I dag har jeg en utrolig mestringsølelse. Jeg har gått ut på en scene og gjort ting jeg ikke kan. Det føles helt utrolig, og jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare det. Crewet er helt fantastisk, fortalte «Electric City»-sangeren til Se og Hør fredag kveld.

27-åringens kjæreste, elektronikaartist Martin Bjercke (26), hadde dessverre ikke anledning til å være til stede under direktesendingen.

- Kjæresten min Martin dro hjem til Los Angeles i går. Han har vært hjemme i jula, men siden jeg trente lille julaften, i romjula og første nyttårsdag, ble det ikke så mye tid sammen. Han og fire av vennene mine samlet seg i L.A. og så på showet sammen. Det betyr mye for meg, sier Sandra til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

Slått ut av treningen

«Sandra Usensurert»-stjernen legger ikke skjul på at den tidkrevende og intense dansetreningen med crewet har gått utover mer enn tiden med kjæresten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer