- Det ble ikke så mye tid sammen

Dansetreningen stakk kjepper i hjulene for Sandra Lyng Haugen og den L.A.-baserte kjæresten hennes.

OPPTATT: Sandra Lyng Haugens kjæreste, artist Martin Bjercke, dro hjem til Norge på juleferie fra L.A. Men til Se og Hør forteller «Mitt Dansecrew»-aktuelle Sandra at treningen gjorde at de fikk lite tid sammen. Her er paret i september 2014. Foto: Andreas Fadum
OPPTATT: Sandra Lyng Haugens kjæreste, artist Martin Bjercke, dro hjem til Norge på juleferie fra L.A. Men til Se og Hør forteller «Mitt Dansecrew»-aktuelle Sandra at treningen gjorde at de fikk lite tid sammen. Her er paret i september 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld hadde «Mitt Dansecrew» premiere på TV 2, der åtte norske kjendiser skal «breake» seg til topps med hvert sitt proffe dansecrew.

Sanger og «Idol Jr.»-dommer Sandra Lyng Haugen (27) var i ekstase etter å ha debutert i Stian Blipps nye danseprogram.

- I dag har jeg en utrolig mestringsølelse. Jeg har gått ut på en scene og gjort ting jeg ikke kan. Det føles helt utrolig, og jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare det. Crewet er helt fantastisk, fortalte «Electric City»-sangeren til Se og Hør fredag kveld.

27-åringens kjæreste, elektronikaartist Martin Bjercke (26), hadde dessverre ikke anledning til å være til stede under direktesendingen.

- Kjæresten min Martin dro hjem til Los Angeles i går. Han har vært hjemme i jula, men siden jeg trente lille julaften, i romjula og første nyttårsdag, ble det ikke så mye tid sammen. Han og fire av vennene mine samlet seg i L.A. og så på showet sammen. Det betyr mye for meg, sier Sandra til Se og Hør.

TRAVELT: Sandra Lyng Haugen trenger med dansecrewet Deep Down Dopeizm omtrent fire timer hver dag. Fredag kveld gjorde de sin direktesendte dansedebut på TV 2.  Foto: Stella Pictures
TRAVELT: Sandra Lyng Haugen trenger med dansecrewet Deep Down Dopeizm omtrent fire timer hver dag. Fredag kveld gjorde de sin direktesendte dansedebut på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Slått ut av treningen

«Sandra Usensurert»-stjernen legger ikke skjul på at den tidkrevende og intense dansetreningen med crewet har gått utover mer enn tiden med kjæresten.

- Vi trener cirka fire timer daglig, og kroppen min har ikke reagert bra på det. Jeg har hatt låsning i ryggen, og da måtte jeg stå over trening i en uke. Da lå jeg mest i sengen. Det ble et sjokk for kroppen å gå fra to timer trening i uka til fire timer dagen. I dag var jeg også veldig skadd i nakken, men jeg fikk behandling for det, avslører den energiske popsangeren overfor Se og Hør.

FIKK BEHANDLING: Sandra Lyng Haugen sier til Seoghør.no at kroppen hennes har reagert dårlig på all treningen. Senest fredag måtte hun få behandling. Foto: Stella Pictures
FIKK BEHANDLING: Sandra Lyng Haugen sier til Seoghør.no at kroppen hennes har reagert dårlig på all treningen. Senest fredag måtte hun få behandling. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sandra Lyng Haugen er ikke den eneste «Mitt Dansecrew»-deltakeren som virkelig har kjent dansingen på kroppen.

Blogger Sophie Elise Isachsen (19) har vært nær å gi opp, mens artist Lise Karlsnes (35) forteller til Se og Hør at hun nå må operere etter en treningsskade.

- Jeg tråkket over på tredje trening, og det knakk i foten. Jeg er glad jeg hadde god kondis fra før, for dette er skikkelig toppidrett, sier Karlsnes til Se og Hør.

Både Sophie Elise Isachsen, Lise Karlsnes og Sandra Lyng Haugen har dessuten merket at appetitten har økt i takt med dansetreningen.

- Det er ikke noe problem å få i seg nok mat. Jeg har alltid med meg sjokolade. Jo mer jeg trener, desto mer godterisugen blir jeg, sier Sandra til Se og Hør.

«Mitt Dansecrew» sendes på TV 2 fredager klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Forholdet kjennes trygt og godt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer