- Det ble for smertefullt

Sylvester Stallone bearbeidet sorgen etter sønnen Sages død under innspillingen av «Creed».

TUNGE MINNER: Innspillingen av «Creed» brakte fem vonde minner for Sylvester Stallone. Sønnen Sage, som døde i 2012, var med i den femte Rocky-filmen. I kinoaktuelle «Creed» blir han en farfigur og mentor for sin tidligere motstanders sønn - spilt av Michael B. Jordan.  Foto: NTB Scanpix
TUNGE MINNER: Innspillingen av «Creed» brakte fem vonde minner for Sylvester Stallone. Sønnen Sage, som døde i 2012, var med i den femte Rocky-filmen. I kinoaktuelle «Creed» blir han en farfigur og mentor for sin tidligere motstanders sønn - spilt av Michael B. Jordan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sylvester Stallone (69) er aktuell med filmen «Creed», og er nominert til en Oscar for rollen som Rocky Balboa. Nå forteller skuespilleren at han i utgangspunktet takket nei til rollen fordi den brakte frem minner om sønnen Sage, som døde i 2012.

- Det tok en stund. Jeg ville egentlig ikke gjøre det. Det var for smertefullt. Det har ingen avslutning, det er ingenting, sier Stallone til magasinet Closer.

FAMILIE OG KOLLEGAER: Sylvester og Sage spilte sammen i filmen «Rocky V» i 1990. Sage arbeidet i filmbransjen frem til sin død i 2012.  Foto: ZUMA Press
FAMILIE OG KOLLEGAER: Sylvester og Sage spilte sammen i filmen «Rocky V» i 1990. Sage arbeidet i filmbransjen frem til sin død i 2012. Foto: ZUMA Press Vis mer

I «Creed» hjelper nemlig Rocky Balboa sønnen til sin tidligere motstander Apollo Creed, og blir hans mentor og farsfigur. I tillegg til «far og sønn»-temaet i filmen, brakte innspillingen minner om «Rocky V», den femte Rocky-filmen fra 1990, der Sage spilte Balboas sønn.

Hedrer sønnens minne

I den siste filmen ser man et bilde av Sage og det blir nevnt at karakteren hans «Rocky Balboa Jr.» har flyttet til Canada.

- Det viktigste var å hedre minnet hans og det tror jeg vi gjorde, sier Stallone som brukte følelsene for sønnen som inspirasjon i filmen.

- Når du kan bruke ekte følelser, er det en stor hjelp. Det fantastiske med skuespill er at det blir en form for utløp. Jeg søker trøst i det, sier filmlegenden.

Stallones sønn døde 13. juli 2012 av et hjerteinfarkt. Han hadde tidligere slitt med hjerteproblemer og ble bare 36 år gammel.

LES OGSÅ: Sylvester Stallone viste frem sin vakre familie

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer