TUNGE MINNER: Innspillingen av «Creed» brakte fem vonde minner for Sylvester Stallone. Sønnen Sage, som døde i 2012, var med i den femte Rocky-filmen. I kinoaktuelle «Creed» blir han en farfigur og mentor for sin tidligere motstanders sønn - spilt av Michael B. Jordan.  Foto: NTB Scanpix
TUNGE MINNER: Innspillingen av «Creed» brakte fem vonde minner for Sylvester Stallone. Sønnen Sage, som døde i 2012, var med i den femte Rocky-filmen. I kinoaktuelle «Creed» blir han en farfigur og mentor for sin tidligere motstanders sønn - spilt av Michael B. Jordan. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det ble for smertefullt

Sylvester Stallone bearbeidet sorgen etter sønnen Sages død under innspillingen av «Creed».

SEOGHØR.NO: Sylvester Stallone (69) er aktuell med filmen «Creed», og er nominert til en Oscar for rollen som Rocky Balboa. Nå forteller skuespilleren at han i utgangspunktet takket nei til rollen fordi den brakte frem minner om sønnen Sage, som døde i 2012.

- Det tok en stund. Jeg ville egentlig ikke gjøre det. Det var for smertefullt. Det har ingen avslutning, det er ingenting, sier Stallone til magasinet Closer.

FAMILIE OG KOLLEGAER: Sylvester og Sage spilte sammen i filmen «Rocky V» i 1990. Sage arbeidet i filmbransjen frem til sin død i 2012.  Foto: ZUMA Press
FAMILIE OG KOLLEGAER: Sylvester og Sage spilte sammen i filmen «Rocky V» i 1990. Sage arbeidet i filmbransjen frem til sin død i 2012. Foto: ZUMA Press Vis mer

I «Creed» hjelper nemlig Rocky Balboa sønnen til sin tidligere motstander Apollo Creed, og blir hans mentor og farsfigur. I tillegg til «far og sønn»-temaet i filmen, brakte innspillingen minner om «Rocky V», den femte Rocky-filmen fra 1990, der Sage spilte Balboas sønn.

Hedrer sønnens minne

I den siste filmen ser man et bilde av Sage og det blir nevnt at karakteren hans «Rocky Balboa Jr.» har flyttet til Canada.

- Det viktigste var å hedre minnet hans og det tror jeg vi gjorde, sier Stallone som brukte følelsene for sønnen som inspirasjon i filmen.

- Når du kan bruke ekte følelser, er det en stor hjelp. Det fantastiske med skuespill er at det blir en form for utløp. Jeg søker trøst i det, sier filmlegenden.

Stallones sønn døde 13. juli 2012 av et hjerteinfarkt. Han hadde tidligere slitt med hjerteproblemer og ble bare 36 år gammel.

LES OGSÅ: Sylvester Stallone viste frem sin vakre familie

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.