- Det ble for mye

Ane Brun møtte veggen etter debutplata.

BLE UTBRENT: Molde-jenta Ane Brun møtte veggen etter debutplata i 2003, men er nå tilbake i rampelyset igjen. Foto: Scanpix
BLE UTBRENT: Molde-jenta Ane Brun møtte veggen etter debutplata i 2003, men er nå tilbake i rampelyset igjen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Den norske artisten Ane Brun (33) har tidligere blitt rost opp i skyene av den britiske avisen The Times, og hun ble kåret til beste kvinnelige artist på Spellemannprisen for 2005.

Likevel har ikke de siste årene bare vært en dans på roser for Molde-jenta. I 2003 møtte hun veggen etter å ha gitt ut debutalbumet "Spending time with Morgan", og til VG forteller 33-åringen at hun ble utbrent etter for mye jobb. Rett etter hun møtte veggen ble det også slutt med kjæresten.

- Det ble for mye. Men det går veldig bra nå. Likevel kan det være vanskelig følelsesmessig å gå fra å være 300 prosent aktiv til null, sier en åpenhjertig Brun til avisen.

Til VG innrømmer hun også at kjærlighetssorgen har hatt positiv innvirkning på økonomien.

- Jeg tjener fortsatt penger på de låtene, så det har vært en lukrativ kjærlighetssorg, forteller Brun - som i dag trener og spiser sunt for å unngå en ny nedtur.

Ane Brun lanserer i disse dager dobbeltalbumet "Live at Stockholm Concert Hall" bestående av en live-CD og en DVD.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Espen Lind ble årets Spellemann