- Det ble for mye for meg

Bruddet har satt tydelige spor hos den norske popkometen Gabrielle Leithaug.

LAMMET: - Jeg klarer ikke å se noen som er interessante eller pene, selv om det helt klart sikkert finnes noen, sier Gabrielle Leithaug til VG. Foto: Stella Pictures
LAMMET: - Jeg klarer ikke å se noen som er interessante eller pene, selv om det helt klart sikkert finnes noen, sier Gabrielle Leithaug til VG. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «X Factor»-finalisten Gabrielle Leithaug (26) ligger for tiden på toppen av VG-lista med hit-låta «Ring meg». Der synger hun om det å gå deppet langs en landevei og «kreve handling foran ord». Til VG forteller hun at tekstene på den kommende albumet hennes, som kommer neste år, er selvopplevde.

- Jeg er så eksremt lidenskapelig, og kanskje skal jeg være takknemlig for det, for uten lidenskapen hadde jeg kanskje aldri laget «Ring meg». Men da jeg ble dumpet, skjønte jeg ikke hvorfor fyren ikke bare kunne ringe meg tilbake og si «sorry, det blir ikke oss to». Men jeg vil ikke si at jeg har kjærlighetssorg fremdeles, sier Gabrielle til avisen.

Selv om 26-åringen ikke har kjærlighetssorg, har bruddet satt spor kraftige spor hos sangtalentet. Det legger hun heller ikke skjul på selv.

- Jeg føler meg mer følelseslammet. Jeg klarer ikke å se noen som er interessante eller pene, selv om det helt klart sikkert finnes noen. Når jeg har vært oppslukt i en person i så mange år, så er det vanskelig. Jeg skjermer meg selv, for jeg kan ikke gå inn i det der på nytt. Det ble for mye, forteller Gabrielle Leithaug, som akkurat i øyeblikket bare ikke kan bli forelsket.

- Nå må jeg fokusere på karrieren. For hvis jeg først blir så forelsket, så blir jeg helt oppslukt, erkjenner hun overfor VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå vil jeg bare komme meg hjem  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer