I RETTEN: John Travolta og kona Kelly Preston er for tiden på Bahamas for å vitne i utpressingssaken. Foto: All Over Press
I RETTEN: John Travolta og kona Kelly Preston er for tiden på Bahamas for å vitne i utpressingssaken. Foto: All Over PressVis mer

- Det ble for mye for ham

Travolta kollapset før han skulle vitne om sønnens død.

SEHER.NO: John Travolta (55) opplevde i i januar alle foreldres mareritt, da han mistet sønnen, Jett (16) etter han fikk et anfall under familiens ferietur på Bahamas.

Nå er Travolta og kona, Kelly Preston, tilbake i Bahamas for å vitne i utpressingssaken, hvor filmstjernen vitner mot ambulansesjåføren Tarino Lightbourn og advokaten Pleasant Bridgewater, som er tiltalt for å ha forsøkt å presse omlag 150 millioner kroner fra Travolta.

Ifølge anklagene skal de tiltalte ha kontaktet Hollywood-stjernen etter sønnens død og skal angivelig ha forsøkt å få han til å betale i bytte mot at dokumenter knyttet til guttens død ikke lekket ut.

Det skal ha vært svært tøft for Travolta å møte i retten i forrige uke, og ifølge National Enquirer, skal "Pulp Fiction"-stjernen ha kollapset som følge av presset før han vitnet.

Travolta skal ha fått et psykisk sammenbrudd da han forberedte seg til å vitne om sønnens tragiske bortgang...

- Bare tanken på å returnere til landet hvor han og Kelly mistet Jett og det å måtte være der gjennom marerittet igjen, ble for mye for ham, forteller en kilde ifølge National Enquirer.

Travolta vitnet for første gang om sønnens død i forrige uke, og skal tilbake i vitneboksen igjen denne uken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ:
Presset Travolta for penger