FLYTTET: Skuespiller Jennifer Connelly tok med seg familien og flyttet, fordi hun trodde huset var hjemsøkt. Foto: Stella Pictures
FLYTTET: Skuespiller Jennifer Connelly tok med seg familien og flyttet, fordi hun trodde huset var hjemsøkt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det ble feil for oss å bo der

Huset skremte vannet av Jennifer Connelly...

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Jennifer Connelly ble tvunget til å flytte fra sitt tidligere hjem i Brooklyn, som hun delte med ektemannen Paul Bettany.

Grunnen var at hun var overbevist om at huset var hjemsøkt.

Planen var at barne Stellan (6) og Kai (12) skulle få vokse opp i Brooklyn, men da barna arvet morens kontakt med overnaturlige, pakket familien sakene og flyttet til Manhattan.

- Det var et stort hus, nesten som en skummel herregård. Det føltes som om huset var hjemsøkt, og da ble det feil for oss å bo der, sier Connelly ifølge Contactmusic.com.

- Vi trodde vi skulle få barnevernet på døren fordi vi hadde et flott hus, men barna sov på gulvet i soveposer fordi de ikke turte å legge seg på sine egne rom. Så vi flyttet til Manhattan. Her er det fint og komfortabelt. Og alle sover om nettene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Forklarer konas vektras